R5 7500F için 2 bin TL soğutucu önerisi

KayraRW

Hectopat
Daha fazla  
2 3 güne sistemim geliyor. Soğutucusu yeterli olmayacak gibi. Bütçem 2000 TL, arada fazla performans farkı olursa 1000 TL daha çıkabilirim ama 2000 TL olması daha iyi olur. İşlemcime ve kasaya uygun olacak bir soğutucu önerebilir misiniz? (Kasa içerisinde aşırı sıkışık durmazsa ve ARGB olursa daha iyi olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bende aynı sistemi aldım da. Siz ne zaman almıştınız da 2-3 güne geliyor? Ortalama süresi nedir?

2000 liralık bütçede Phantom Spirit iyi olacaktır. 3000 civarına çıkarsan H100 ya da LT520 alınabilir.

Merhaba, bende aynı sistemi aldım da. Siz ne zaman almıştınız da 2-3 güne geliyor? Ortalama süresi nedir?

Ben çarşamba 00 50 gibi aldım dün sipariş montajı başlamıştı ortalama 7 8 günde geliyor Max 10 gün olur normal şartlarda bana çarşamba günü gelir diye düşünüyorum.(İstanbul Ankara İzmir dışıysanız 3 4 gün sürebiliyor galiba kargolandıktan sonra değilseniz 1 2 günde geliyor)

2000 liralık bütçede Phantom Spirit iyi olacaktır. 3000 civarına çıkarsan H100 ya da LT520 alınabilir.
Lt520 ile phantom arasında çok fark var mı peki

Ne gibi sıkıntı yaşatır pek anlamıyorumda

Bellekleriniz yüksek profil ise fanlar yukarı kalkması gerektiğinden kasaya sığamayabilir.

Kasada RAM'leri falan engeller mi ona göre bunu alırım.

Attığınız sistemdekir ram'ler bunlar. Eğer sizde bununla sipariş ettiyseniz ram'lerin sorun yaratacağını sanmam. Extra soğutucu vs yok üst tarafında.
Ben genede risk almaz, peerless assassin alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…