zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #11 junichi.net dedi: Hocam b serisi ile a serisi arasında ne fark var? Ben bunları fiyat farkları nedeniyle ilk baş düşünmedim ancak siz göz gezdirince dikkatimi çekti. Genişletmek için tıkla... İleride işlemci değiştirirsen tekrar anakart almakla uğraşmayacaksın. A serisi soğutması vs dandik oluyor genelde.
junichi.net dedi: Hocam b serisi ile a serisi arasında ne fark var? Ben bunları fiyat farkları nedeniyle ilk baş düşünmedim ancak siz göz gezdirince dikkatimi çekti. Genişletmek için tıkla... İleride işlemci değiştirirsen tekrar anakart almakla uğraşmayacaksın. A serisi soğutması vs dandik oluyor genelde.
junichi.net Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 472 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist 26 Kasım 2024 #12 zuse dedi: İleride işlemci değiştirirsen tekrar anakart almakla uğraşmayacaksın. A serisi soğutması vs dandik oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
zuse dedi: İleride işlemci değiştirirsen tekrar anakart almakla uğraşmayacaksın. A serisi soğutması vs dandik oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.