Olan bir sistem toplamayı düşünüyorum bütçem 40 bini biraz aşabilir. ASUS Prime B650M-R anakart almayı düşünüyorum, sizce bu anakart uygun mudur, bu bütçelere daha iyi bir önerimiz var mı?
Ben de aynı anakartı aldım gelmesini bekliyorum ayrıca aynı işlemci ve ekran kartı ile kullanıcam nasipse. Normal bir kullanıcı ve oyuncu için bence ihtiyaç olabilecek hemen herşey var bu anakartta.
Ben de aynı anakartı aldım gelmesini bekliyorum ayrıca aynı işlemci ve ekran kartı ile kullanıcam nasipse. Normal bir kullanıcı ve oyuncu için bence ihtiyaç olabilecek hemen herşey var bu anakartta.
Asus Prime B650 M-R alıcam gibi hocam, heryerde 2 × 8 almanın daha iyi olduğunu görüyordumda, tek almak performans düşükluğü yaratmaz değil mi? Kendi içinde çift olduğunu şimdi sizden örendim DDR5 lerin.
Asus Prime B650 M-R alıcam gibi hocam, heryerde 2 × 8 almanın daha iyi olduğunu görüyordumda, tek almak performans düşükluğü yaratmaz değil mi? Kendi içinde çift olduğunu şimdi sizden örendim DDR5 lerin.
Hocam bende Kingston 1 TB KC3000 almayı düşünüyorum SSD olarak, Ram olarakta Kingston alabilirim fiyatları oldukça uygun siz bu markayı önerirmisiniz?
Ram konusunda markanın aşırı fark yaratacağını sanmıyorum belli başlı bellek üreticileri var zaten onlardan alıp kendi soğutucusunu koyup satıyorlar daha çok. Goodram dandik merdiven altı bir firma değil. Kingston' da alınır tabi daha bilindik olarak.