R5 7500F için anakart önerisi

hocam ddr5 ler kendi içinde .ift modül oluyor zaten o anakartta 1 tane ram yeri var 2x8 alsanız birkaç ay sonra 32 yapmak istediğinizde şimdiki ramler elinizde kalıcak şimdi 1x16 alırsanız sonradan aynısını alıp 32 yaparsınız.

ssd de şunu önerebilirim hocam bütçeniz uygunsa

Teşekkürler hocam önerebileceğiniz RAM var mı? 16gb F/P

Anladım hocam markadan çok özelliğe bakmak daha önemli anladığım. Kasa olarak elinizde kasa var mı yoksa alıcak mısınız, ne önerirsiniz?

Teşekkürler hocam önerebileceğiniz RAM var mı? 16 GB F/P

Anladım hocam markadan çok özelliğe bakmak daha önemli anladığım. Kasa olarak elinizde kasa var mı yoksa alacak mısınız, ne önerirsiniz?

Hocam SSD olarak dediğim güzel onun dışında RAM'e ne kadar bütçe ayırabilirsiniz.

Kasa olarak bu kadim arkadaşı kullanıyorum ama ona da sıra gelicek er geç Yan tarafa 2 tane güçlü fan taktım anakart ve üzerindekileri sağlam soğutuyorlar. RGB/ gösteriş 2. planda kaldığı için bana göre acele etmiyorum kasa değişiminde.
Siz kasa alırken ön tarafın tamamen delikli/ızgara mesh yapıda olmasına özen gösterin gerisi zevkinize göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…