S sofue00 Femtopat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 R5 7500F işlemcim var bildiğiniz üzere aşırı ısınıyor. PUBG de anlık 95'leri görüyorum. Bazen onun için kule tipi bir soğutucuya geçeceğim.ColdPower 6p 6 Bakır Boru 3 Rgb Fan 160 Tdp Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu düşünüyorum ana kartım da: ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 Bütçem kısıtlı olduğu için bu soğutucuyu almak zorundayım yanında MX4 alayım mı soğutucuyla macun gelir mi sizce? Şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim .
R5 7500F işlemcim var bildiğiniz üzere aşırı ısınıyor. PUBG de anlık 95'leri görüyorum. Bazen onun için kule tipi bir soğutucuya geçeceğim.ColdPower 6p 6 Bakır Boru 3 Rgb Fan 160 Tdp Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu düşünüyorum ana kartım da: ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 Bütçem kısıtlı olduğu için bu soğutucuyu almak zorundayım yanında MX4 alayım mı soğutucuyla macun gelir mi sizce? Şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim .
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 23 Aralık 2023 #2 Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bunu alın.
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bunu alın.
S sofue00 Femtopat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 ProximusTwo dedi: Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bunu alın. Genişletmek için tıkla... Benim linkini atmış olduğum 2 fan ve 6 bakır boru içeriyor daha uygun değil mi sizce
ProximusTwo dedi: Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bunu alın. Genişletmek için tıkla... Benim linkini atmış olduğum 2 fan ve 6 bakır boru içeriyor daha uygun değil mi sizce
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 23 Aralık 2023 #4 sofue00 dedi: Benim linkini atmış olduğum 2 fan ve 6 bakır boru içeriyor daha uygun değil mi sizce? Genişletmek için tıkla... Kalitesiz bir ürün. Çok kolay bozuluyor bu tarz fason ürünler.
sofue00 dedi: Benim linkini atmış olduğum 2 fan ve 6 bakır boru içeriyor daha uygun değil mi sizce? Genişletmek için tıkla... Kalitesiz bir ürün. Çok kolay bozuluyor bu tarz fason ürünler.
S sofue00 Femtopat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #5 ProximusTwo dedi: Kalitesiz bir ürün. Çok kolay bozuluyor bu tarz fason ürünler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim öneriniz için dediğiniz ürünü sipariş ediyorum fakat içerisinden thermalright ın termal macunu da çıkar mı ona göre yanında birde termal macun sipariş edeceğim
ProximusTwo dedi: Kalitesiz bir ürün. Çok kolay bozuluyor bu tarz fason ürünler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim öneriniz için dediğiniz ürünü sipariş ediyorum fakat içerisinden thermalright ın termal macunu da çıkar mı ona göre yanında birde termal macun sipariş edeceğim
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 23 Aralık 2023 #6 Çıkar.