R5 7500F için Cooler Master Hyper 212 Black alınır mı?

Alınır fakat soğutması hakkında bilgi sahibi değilim. 7500F için bunlar fazlasıyla yeterli olur. Ben 400 TL'ye aldığım DarkFreezer kule tipi soğutucu ile soğutuyordum. https://www.akakce.com/islemci-sogu...ht-assassin-king-120-se-fiyati,340245823.html

Bütçe artarsa bunu alabilirsin. Gerekli mi dersen TR PS yeterli ama LS520 SE ileriye dönük olur.

Aklımda aslında bu vardı ama Vatan'dan sistem alacağım ve takmayı bilmedigim için mecburen soğutucuyu da Vatan'dan almak zorundayım. (Vatan'dan sistemle birlikte alınca kendileri monte ediyorlar)

Aklımda aslında bu vardı ama Vatan'dan sistem alacağım ve takmayı bilmedigim için mecburen soğutucuyu da Vatan'dan almak zorundayım. (Vatan'dan sistemle birlikte alınca kendileri monte ediyorlar)

Hocam aldinmi soğutucuyu nasıl memnun musun, özet geçebilirmisin?

Hocam aldinmi soğutucuyu nasıl memnun musun, özet geçebilirmisin?
Hocam ne bu işlemciyi nede bu soğutucuyu aldım, i5 13600k işlemci ile gametech hyper 120mm sıvı soğutucu aldım şuan memnunum lakin daha ekran kartı alamadım, o sebeple henüz ciddi bu test yapamadım sistemde, zamanla göreceğiz, ama şuan dGpu ile oynadığım oyunlarda 50 derece bile görmedim
(Düzeltme: soğutucu fiyatı 1599tl)

çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…