K kissearth Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #11 821099 dedi: Vatan olması zorunlu mu? Kupon ile falan almayacaksanız buradan alın: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu soğutucunun sesi stok fanın sesine kıyasla nasıl daha mı sessiz yoksa fark yok mu yük altındayken bilginiz var mı?
821099 dedi: Vatan olması zorunlu mu? Kupon ile falan almayacaksanız buradan alın: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu soğutucunun sesi stok fanın sesine kıyasla nasıl daha mı sessiz yoksa fark yok mu yük altındayken bilginiz var mı?
8 821099 Nanopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 926 Çözümler 9 22 Ekim 2024 #12 kissearth dedi: Bu soğutucunun sesi stok fanın sesine kıyasla nasıl daha mı sessiz yoksa fark yok mu yük altındayken bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Daha sessiz. R5 7500F için soruyorsanız soğutucunun çalıştığını anlamazsınız bile oyunlarda vs.
kissearth dedi: Bu soğutucunun sesi stok fanın sesine kıyasla nasıl daha mı sessiz yoksa fark yok mu yük altındayken bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Daha sessiz. R5 7500F için soruyorsanız soğutucunun çalıştığını anlamazsınız bile oyunlarda vs.
K kissearth Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #13 821099 dedi: Daha sessiz. R5 7500F için soruyorsanız soğutucunun çalıştığını anlamazsınız bile oyunlarda vs. Genişletmek için tıkla... 5600 kullanıyorum amd stok fanı ile sıcaklıktan yana bı sıkıntım yok fakat sessizlik icin bı fan düşünüyorum
821099 dedi: Daha sessiz. R5 7500F için soruyorsanız soğutucunun çalıştığını anlamazsınız bile oyunlarda vs. Genişletmek için tıkla... 5600 kullanıyorum amd stok fanı ile sıcaklıktan yana bı sıkıntım yok fakat sessizlik icin bı fan düşünüyorum
8 821099 Nanopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 926 Çözümler 9 22 Ekim 2024 #14 kissearth dedi: 5600 kullanıyorum amd stok fanı ile sıcaklıktan yana bı sıkıntım yok fakat sessizlik icin bı fan düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Wraith Stealth aslında çok sesli değil en azından Intel stok fanına göre ama ekstra sessizlik istiyorsanız bilindik markalardan 12 cm fanlı 4 bakır borulu herhangi bir kule tipi yeterli R5 5600'ü soğutmak ve sessizlik için.
kissearth dedi: 5600 kullanıyorum amd stok fanı ile sıcaklıktan yana bı sıkıntım yok fakat sessizlik icin bı fan düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Wraith Stealth aslında çok sesli değil en azından Intel stok fanına göre ama ekstra sessizlik istiyorsanız bilindik markalardan 12 cm fanlı 4 bakır borulu herhangi bir kule tipi yeterli R5 5600'ü soğutmak ve sessizlik için.