Herkese merhaba, listede atmış olduğum sisteme işlemci soğutucu arıyorum. 2000-2500 lira bütçelere çıkabilirim. Kendi baktıklarımda kasaya uyumlu mu RAM'e değer mi bilemediğim için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.
Herkese merhaba, listede atmış olduğum sisteme işlemci soğutucu arıyorum. 2000-2500 lira bütçelere çıkabilirim. Kendi baktıklarımda kasaya uyumlu mu RAM'e değer mi bilemediğim için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.
Arctic Freezer 36 DUO - Intel / AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00123A) Alüminyum Üst Plakalı Yüksek Sınıf Kaplama İtme-çekme konfigürasyonuna sahip Freezer 36, verimli soğutma performansının yanı sıra tasarımıyla da göz dolduruyor. Isı borularının...
www.teknobiyotik.com
RGB olani da 1800TL. Takmasi cikartmasi kolay. Akari kokari yok. İnternetten testlerine karsilastirmalarina da bakabilirsin. Bu telle gerdirilenler eziyet, 0'dan kuruyorsan once anakarta takip sonra kasaya takarsin, bir sekilde az yorar ama sonrasinda termal macun yenileyim filan dersen, biraz da usengecsen yenilemiyorsun, gittigi yere kadar gitsin diyorsun. Ortadaki fan fidalarin ustune denk geliyor, once onu cikartman lazim, onu cikartmak icin ekran kartini cikartman lazim, cikarttin ettin tamam, takacaksin, bu sefer turlu turlu kasanin ustten fani gerdirmeye calisiyorsun, tel cikiyor bir daha ugrasiyorsun, tel dusuyor, belki elin ufaktir, alisiksindir yaparsin ama onun disinda eziyet.