R5-7500F için işlemci soğutucu önerisi

AhmetErenCicek

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, listede atmış olduğum sisteme işlemci soğutucu arıyorum. 2000-2500 lira bütçelere çıkabilirim. Kendi baktıklarımda kasaya uyumlu mu RAM'e değer mi bilemediğim için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.

Eki Görüntüle 2470280

IMG_8024.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, listede atmış olduğum sisteme işlemci soğutucu arıyorum. 2000-2500 lira bütçelere çıkabilirim. Kendi baktıklarımda kasaya uyumlu mu RAM'e değer mi bilemediğim için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.

Eki Görüntüle 2470280

Eki Görüntüle 2470281

Eki Görüntüle 2470280

Eki Görüntüle 2470281
Jelatini bile açılmamış, param güvendede açık, kaçırma al bence, ileride işlemci yükseltirseniz bile fazlasıyla yetecek bir soğutucu

ParçaÇarpma Olasılığı
Kasa (Cougar MX220)Maks soğutucu yüksekliği 160 mm → Soğutucu 155 mm✅ Sığar
RAM (Apacer Panther 6000MHz)RGB’siz, orta yükseklikte (~35 mm) → ✅ Değmez

Beyaz isterseniz eğer

ParçaÇarpma Olasılığı
Kasa (Cougar MX220)Maks soğutucu yüksekliği 160 mm → Soğutucu 155 mm✅ Sığar
RAM (Apacer Panther 6000MHz)RGB’siz, orta yükseklikte (~35 mm) → ✅ Değmez

Beyaz isterseniz eğer.

Sadece beyaz diye aradaki fiyat farkına bak.

RGB olani da 1800TL. Takmasi cikartmasi kolay. Akari kokari yok. İnternetten testlerine karsilastirmalarina da bakabilirsin. Bu telle gerdirilenler eziyet, 0'dan kuruyorsan once anakarta takip sonra kasaya takarsin, bir sekilde az yorar ama sonrasinda termal macun yenileyim filan dersen, biraz da usengecsen yenilemiyorsun, gittigi yere kadar gitsin diyorsun. Ortadaki fan fidalarin ustune denk geliyor, once onu cikartman lazim, onu cikartmak icin ekran kartini cikartman lazim, cikarttin ettin tamam, takacaksin, bu sefer turlu turlu kasanin ustten fani gerdirmeye calisiyorsun, tel cikiyor bir daha ugrasiyorsun, tel dusuyor, belki elin ufaktir, alisiksindir yaparsin ama onun disinda eziyet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı