Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.008 Çözümler 10 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #11 emoji_bey dedi: O zamana kadar zam geleceğini zannetmiyorum ama bütçeyi çok zorluyorsa peerless Assassin de bakabilirsiniz. 7500F için yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... O zamana kadar parayı hallederim, Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti (TF7 Termal Macun Dahildir) (ASF AM5 Black) bir de bunu alsam uzun süre dokunmasam nasıl olur?
emoji_bey dedi: O zamana kadar zam geleceğini zannetmiyorum ama bütçeyi çok zorluyorsa peerless Assassin de bakabilirsiniz. 7500F için yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... O zamana kadar parayı hallederim, Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti (TF7 Termal Macun Dahildir) (ASF AM5 Black) bir de bunu alsam uzun süre dokunmasam nasıl olur?
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #12 Devren dedi: O zamana kadar parayı hallederim, Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti (TF7 Termal Macun Dahildir) (ASF AM5 Black) bir de bunu alsam uzun süre dokunmasam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Bunlardan hiç kullanmadım. Ne kadar etkililer bilmiyorum.
Devren dedi: O zamana kadar parayı hallederim, Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti (TF7 Termal Macun Dahildir) (ASF AM5 Black) bir de bunu alsam uzun süre dokunmasam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Bunlardan hiç kullanmadım. Ne kadar etkililer bilmiyorum.
Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.008 Çözümler 10 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #13 emoji_bey dedi: Bunlardan hiç kullanmadım. Ne kadar etkililer bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki kasama sığar mı?
emoji_bey dedi: Bunlardan hiç kullanmadım. Ne kadar etkililer bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki kasama sığar mı?
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #14 Devren dedi: Peki kasama sığar mı? Genişletmek için tıkla... Sığar.
Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.008 Çözümler 10 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #15 emoji_bey dedi: Sığar. Genişletmek için tıkla... Hocam benim RAM'ler XPG Lancer, baya yüksek kapaklı. Soğutucu anlamında sıkıntı yaşar mıyım? Görsel ektedir.
emoji_bey dedi: Sığar. Genişletmek için tıkla... Hocam benim RAM'ler XPG Lancer, baya yüksek kapaklı. Soğutucu anlamında sıkıntı yaşar mıyım? Görsel ektedir.
SqueSs Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 585 10 Ağustos 2024 #16 Devren dedi: Hocam benim RAM'ler XPG Lancer, bayağı yüksek kapaklı. Soğutucu anlamında sıkıntı yaşar mıyım? Görsel ektedir. Eki Görüntüle 2280155 Genişletmek için tıkla... Çift fanlı olan soğutucular belki sıkıntı yaratabilir ama tek fanlı soğutucunun sorun olacağını sanmam.
Devren dedi: Hocam benim RAM'ler XPG Lancer, bayağı yüksek kapaklı. Soğutucu anlamında sıkıntı yaşar mıyım? Görsel ektedir. Eki Görüntüle 2280155 Genişletmek için tıkla... Çift fanlı olan soğutucular belki sıkıntı yaratabilir ama tek fanlı soğutucunun sorun olacağını sanmam.