Öncelikle merhaba, RTX 4070 Super almayı düşünüyorum. Ancak aklıma takılan 2 soru var: Birincisi Gigabyte RTX 4070 Super diye düşünüyorum anakartım MSI olsa sorun çıkar mı? Bir arkadaşım aynı almaya çalış sıkıntı çıkabiliyor dedi. İkincisi başka konu ama 750W PSU R5 7500F ve onun sıvı soğutmasına yeter mi?
Öncelikle merhaba, RTX 4070 Super almayı düşünüyorum. Ancak aklıma takılan 2 soru var: Birincisi Gigabyte RTX 4070 Super diye düşünüyorum anakartım MSI olsa sorun çıkar mı? Bir arkadaşım aynı almaya çalış sıkıntı çıkabiliyor dedi. İkincisi başka konu ama 750W PSU R5 7500F ve onun sıvı soğutmasına yeter mi?
Hocam en son 7500F i 3060'lı sistemlerde görmüştüm gayet birbirleriyle uyuşuyordu şu an alsanız sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum lakin biraz darboğaz olur.
Hocam en son 7500F i 3060'lı sistemlerde görmüştüm gayet birbirleriyle uyuşuyordu şu an alsanız sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum lakin biraz darboğaz olur.
Evet, günümüzde ekran kartlarına 8GB VRAM koymak saçmalık. Minimum 12GB tercih edilmeli.
4070 Super'den ziyade 5070 öneririm. Performans farkları yok gibi birşey kas gücü olarak. 5070'in MFG gibi avantajları var. Güncel seri istisnalar dışında her zaman daha iyidir.
Evet, günümüzde ekran kartlarına 8 GB VRAM koymak saçmalık. Minimum 12 GB tercih edilmeli.
4070 Super'den ziyade 5070 öneririm. Performans farkları yok gibi bir şey kas gücü olarak. 5070'in MFG gibi avantajları var. Güncel seri istisnalar dışında her zaman daha iyidir.