Merhaba R5 7500F için sıvı soğutma (bütçe 3K) arıyorum, hava işimi görecektir ama görünüş için ARGB bir sıvı soğutma arıyorum, önerirken bunu dikkate alırsanız sevinirim, araştırırken bunları buldum:
MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.546,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.299,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Genel Markalar Arctıc 240mm Lıquıd Freezer Iı Ar-acfre00093a Sıvı Soğutmalı Rgb Işlemci Fanı - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Arctıc 240mm Lıquıd Freezer Iı Ar-acfre00093a Sıvı Soğutmalı Rgb Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com 
merhaba kasam 240mm destekliyorEnermax LIQMAXFLO 360mm Soğutucu
LIQMAXFLO serisi, anakart VRM’si için istikrarlı ve sessiz hava akışı sağlamak için 3 fazlı 6 kutuplu motora sahip 60mm VRM Fan ile birlikte gelir.www.gaming.gen.tr 
merhaba kasa fanlarım ramlerim hepsi argb o yüzden argb arıyorum yinede teşekkürlerCooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.233,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Aynı işlemciyle kullanıyorum +50 görmedim daha.
Merhaba kasa fanlarım RAM'lerim hepsi ARGB o yüzden ARGB arıyorum yine de teşekkürler
baktım baya hoşuma gitti ama cpunun üstüne gelen kısmı argb değil o kısım pek hoşuma gitmediArctic Liquid II 240 bakabilirsin.
Baktım bayağı hoşuma gitti ama CPU'nun üstüne gelen kısmı ARGB değil o kısım pek hoşuma gitmedi.
Merhaba kasa fanlarım RAM'lerim hepsi ARGB o yüzden ARGB arıyorum yine de teşekkürler
baktım baya hoşuma gitti ama cpunun üstüne gelen kısmı argb değil o kısım pek hoşuma gitmedi