Yeni kasa düzüyorum ve normalde Thermalright Assassin King 120 modelini alacaktım ama AMD için sıvı soğutma öneriliyor. 240mm sıvı soğutucu önerileriniz nedir?
Yeni kasa düzüyorum ve normalde Thermalright Assassin King 120 modelini alacaktım ama AMD için sıvı soğutma öneriliyor. 240mm sıvı soğutucu önerileriniz nedir?
7500F için sıvı soğutmaya ihtiyaç yok. Basit 4 borulu 500tl ye satılan soğutucular bile oyunlarda 70-75 civarında tutabiliyor. Kaliteli bir kule tipi soğutucu alayım 60-70 arası tutsun dersen Phantom spirit alabilirsin.
Eski nesil bakır borulu Wraith soğutucuyu kullanıyorum, bu bile gayet yeterli oluyor. Ryzen 5 5600X vs gibi çok ısınmaya yatkın bir işlemci değil, kaldı ki onlar için bile kule soğutma gayet yeterli.
Arkadaş sıvı soğutma önerisi istiyor herkes akıl veriyor
Belli ki kararını vermiş sıvı soğutma alacak. Estetik açıdan da sıvı soğutma genelde tercih ediliyor.
Ben Thermalright frozen warframe kullanıyorum. LCD ekranlı sıvı soğutma. Performansı da gayet iyi fiyatı da makul.