R5 7500F için soğutma önerisi

grk1501

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
gtx1050 ti
İşlemci
i5 4460
Merhaba. Aşağıdaki sistemi birkaç upgrade yapıp alacağım ama R5 7500F için F/P 240mm sıvı soğutma arıyorum. 3K'yı geçmeyecek güzel 7500F'i rahat soğutucak sıvı soğutma var mıdır? Ayrıca bu sisteme 240mm sığar mı? Kule tipi soğutma mı almalıyım?

Kasaya sığar. Ama hava soğutucuda iş görür.

Bunu da bizzat test ettim sıkıntısız.

Biz kule tipi öneririz ayrıca sığar.

360mm olarak ön kısma var galiba sıvı soğutma için. Kasanın radyatör desteği bilgisini bulamadım. Üste 12 Cm'lik 2 tane fan desteği yazmışlar. 240mm olarak LE520 gibi bir tercih yapabilirsin.

Attığınız linkte aşağıda maksimum CPU soğutucu yüksekliği 160mm diyor 240 nasıl sığacak.

O kule tipi için. 240mm dediğimiz sıvı soğutma radyatörünün uzunluğu.

O kule tipi için. 240mm dediğimiz sıvı soğutma radyatörünün uzunluğu.

Sence sıvı sogutma mı hava sogutma mı almalıyım bir de ben mesela LE500 incelemesine bakıyorum sıvısı nerede?

Sence sıvı sogutma mı hava sogutma mı almalıyım bir de ben mesela LE500 incelemesine bakıyorum sıvısı nerede?

Kanka YouTube'da kule tipi soğutucu rehberi diye bir video var R5 7500F üzerinde test ediliyor maksimum stres testinde bile 70 dereceleri anca görüyor ki sen en kral oyunda anca o dereceleri görürsün. Bende de aynı işlemci var bende kule tipi soğutucu alacağım. Sıvı soğutma o işlemci için lükse kaçar ayrıca derdi çok oluyor ve kule tipi soğutucular kadar uzun ömürlü olmuyorlar.

Hangi kule tipi alacaksın belki bende alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…