H hshdhd Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar görseldeki kule tipi fan 7500F için ne kadar etkili olur? O fiyata veya o fiyat civarında önerebileceğiniz kule tipi fan var mı? Dosya Ekleri Screenshot_2024-01-03-12-17-35-527_com.android.chrome.jpg 90,6 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar görseldeki kule tipi fan 7500F için ne kadar etkili olur? O fiyata veya o fiyat civarında önerebileceğiniz kule tipi fan var mı?
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.637 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2024 #2 Attığınız model iyi hocam. Alınır.
Edgar Davids Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 388 Çözümler 1 25 Ocak 2024 #3 hshdhd dedi: Arkadaşlar görseldeki kule tipi fan 7500F için ne kadar etkili olur? O fiyata veya o fiyat civarında önerebileceğiniz kule tipi fan var mı? Genişletmek için tıkla... Bazı forumlar sayesinde edindiğim fikir doğrultusunda söylüyorum; bu soğutucu gayet yeterli fakat biraz fazla gibi. Biraz daha cüzi miktarlara Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR bu soğutucu da işinizi görebilir. Fakat tabii sizin attığınız model daha üst seviye bir model daha sonra işlemcimi değiştiririm bir daha soğutucu değiştirmek istemiyorum diyorsanız size kalmış.
hshdhd dedi: Arkadaşlar görseldeki kule tipi fan 7500F için ne kadar etkili olur? O fiyata veya o fiyat civarında önerebileceğiniz kule tipi fan var mı? Genişletmek için tıkla... Bazı forumlar sayesinde edindiğim fikir doğrultusunda söylüyorum; bu soğutucu gayet yeterli fakat biraz fazla gibi. Biraz daha cüzi miktarlara Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR bu soğutucu da işinizi görebilir. Fakat tabii sizin attığınız model daha üst seviye bir model daha sonra işlemcimi değiştiririm bir daha soğutucu değiştirmek istemiyorum diyorsanız size kalmış.