R5 7500F ile GTX1650 performansı nasıl olur?

SaYLo95

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam elimdeki sistemin anakart RAM ve işlemcisini değiştirip elimdeki mevcut ekran kartıyla devam etmeyi planlıyorum.
İşlemci Ryzen 5 7500F olacak ekran kartıda GTX 1650 sadece PUBG ve CS2 oynanacak herhangi bir darboğaz yaşar mıyım acaba?

AM5 sisteme 1650 yakışmaz ve hafif darboğaz yapabilir. En yakın vakitte ekran kartını yükseltmeni tavsiye ederim.

Herkese selam elimdeki sistemin anakart RAM ve işlemcisini değiştirip elimdeki mevcut ekran kartıyla devam etmeyi planlıyorum.
İşlemci Ryzen 5 7500F olacak ekran kartıda GTX 1650 sadece PUBG ve CS2 oynanacak herhangi bir darboğaz yaşar mıyım acaba?
Ryzen 5 7500F GTX 1650 için biraz fazla hatta "overkill" denilecek bir işlemci. Darboğaz gibi hiçbir sorun yaşamazsınız.

Darboğazın tersi olur aksine 😂 O işlemci fazla o ekran kartına ama bir sorun olmaz kullanabilirsiniz.
Teşekkürler. Ekran kartı ve ve m2 ssd geliştirmesinide sonraki aşamada yapmayı düşünüyorum o yüzden sormak istemiştim

AM5 sisteme 1650 yakışmaz ve hafif darboğaz yapabilir. En yakın vakitte ekran kartını yükseltmeni tavsiye ederim.
Alcak olduğum işlemci, anakart ve ram in ödemeleri bittikten sonra da ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum bende

Ryzen 5 7500F GTX 1650 için biraz fazla hatta "overkill" denilecek bir işlemci. Darboğaz gibi hiçbir sorun yaşamazsınız.
Cevap için teşekkürler hocam. Toplu bir ödeme altına giremiceğim için elimdeki ekran kartını bir süre daha kullanıp (alacak olduğum ram-anakart-işlemciyi 3 taksitte alıp aylık yaklaşık 3000 civarı ödemesi olacak) sonrasında ekran kartınıda yenilicem. Sadece işe başlamadan önce bu kombinasyon sıkıntı çıkartır mı çıkartmaz mı o soru işaretiydi benim için bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı