Merhaba, öncelikle herkese iyi sosyaller diliyorum. Dün geceden beri birkaç alternatif sistem toplamıştım kendime göre ancak en son şöyle bir kombinasyon yaptım. Önerilerinize açığım monitör dahil maksimum bütçem 34 ila 35 arası 35 fazla bile kısabileceğimiz bir parça varsa kısalım hep beraber.
İşlemci Anakart Ram Ekran Kartı bu karta biraz şans vermek istedim açıkçası hem yeni hem de gelecek olan yazılımlarla iyice iyileştirileceğini düşünüyorum ama fikirlerinize açığım.
B580 biraz önü açık gibi gelecek olan güncellemeler ile de dsha iyi olacağını düşünüyorum bir de bazı testlerde destekleyen oyunlar da RTX 4060 Ti 16 GB modeline göre daha fazla performans gösterdiğini gördüm
B580 biraz önü açık gibi gelecek olan güncellemeler ile de dsha iyi olacağını düşünüyorum bir de bazı testlerde destekleyen oyunlar da RTX 4060 Ti 16 GB modeline göre daha fazla performans gösterdiğini gördüm
7700XT 4070 dengi bir kart, 4060 Ti 16 GB bu kartın yanında fıs zaten, attıklarımı alın.
O monitör alınmaz, mümkünse Gamepower, Rampage gibi markalardan uzak durun.
7700XT 4070 dengi bir kart, 4060 Ti 16 GB bu kartın yanında fıs zaten, attıklarımı alın.
O monitör alınmaz, mümkünse Gamepower, Rampage gibi markalardan uzak durun.
B580'e şans vermeyelim mi yani mesela aslında anakarttan biraz kısıp dediğiniz monitörü ekleyebiliriz gibi ama aklımda olabilecek bir anakart yok çok bilmiyorum da attığınız sistem de coil whine şikayetleri okumuştum güvenemedim
B580'e şans vermeyelim mi yani mesela aslında anakarttan biraz kısıp dediğiniz monitörü ekleyebiliriz gibi ama aklımda olabilecek bir anakart yok çok bilmiyorum da attığınız sistem de coil whine şikayetleri okumuştum güvenemedim