dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:26 #21 AhmetBerkayy dedi: Stok fan derken? Boşta o dereceleri görüyor. Macun kalın olması benim de aklıma geldi temizleyip tekrardan macun sıktım. Temassızlık var sanırım. Genişletmek için tıkla... Stok fan yani işlemci alırken kutudan çıkan ucuz fanlar işte.
AhmetBerkayy dedi: Stok fan derken? Boşta o dereceleri görüyor. Macun kalın olması benim de aklıma geldi temizleyip tekrardan macun sıktım. Temassızlık var sanırım. Genişletmek için tıkla... Stok fan yani işlemci alırken kutudan çıkan ucuz fanlar işte.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.769 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:26 #22 AhmetBerkayy dedi: Stok fan derken? Boşta o dereceleri görüyor. Macun kalın olması benimde aklıma geldi temizleyip tekrardan macun sıktım. Temassızlık var sanırım. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun duzgün oturduğundan emin ol ve stock fan elinde yok mu? Tray olarak mı aldınız?
AhmetBerkayy dedi: Stok fan derken? Boşta o dereceleri görüyor. Macun kalın olması benimde aklıma geldi temizleyip tekrardan macun sıktım. Temassızlık var sanırım. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun duzgün oturduğundan emin ol ve stock fan elinde yok mu? Tray olarak mı aldınız?
AhmetBerkayy Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 272 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 23:26 #23 Serush dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et montajı izleyin. Böyle mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Tamamıyla aynı yapmadım.
Serush dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et montajı izleyin. Böyle mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Tamamıyla aynı yapmadım.
C cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:27 #24 AhmetBerkayy dedi: Stok fan derken? Boşta o dereceleri görüyor. Macun kalın olması benim de aklıma geldi temizleyip tekrardan macun sıktım. Temassızlık var sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci ve soğutucunun fotoğraflarını atar mısınız? Hava akışı iyi değilse kesinlikle işlemci soğutucu almalısın
AhmetBerkayy dedi: Stok fan derken? Boşta o dereceleri görüyor. Macun kalın olması benim de aklıma geldi temizleyip tekrardan macun sıktım. Temassızlık var sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci ve soğutucunun fotoğraflarını atar mısınız? Hava akışı iyi değilse kesinlikle işlemci soğutucu almalısın
AhmetBerkayy Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 272 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 23:32 #25 dux1 dedi: Stok fan yani işlemci alırken kutudan çıkan ucuz fanlar işte. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin kutusundan fan çıkmadı. Luvyan dedi: Soğutucunun duzgün oturduğundan emin ol ve stock fan elinde yok mu? Tray olarak mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Kutudan sadece işlemci çıktı. cartell dedi: Hocam işlemci ve soğutucunun fotoğraflarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 17637571321525412496113110754449.jpg 166,3 KB · Görüntüleme: 8 17637571505871930802898121108991.jpg 218,9 KB · Görüntüleme: 8 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:40
dux1 dedi: Stok fan yani işlemci alırken kutudan çıkan ucuz fanlar işte. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin kutusundan fan çıkmadı. Luvyan dedi: Soğutucunun duzgün oturduğundan emin ol ve stock fan elinde yok mu? Tray olarak mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Kutudan sadece işlemci çıktı. cartell dedi: Hocam işlemci ve soğutucunun fotoğraflarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
C cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:35 #26 Net gözükmüyor ama temassızlık var gibi . Uyumlu vida ve ayak kiti ile montaj yaptınız değil mi ?
AhmetBerkayy Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 272 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 23:38 #27 cartell dedi: Net gözükmüyor ama temassızlık var gibi . Uyumlu vida ve ayak kiti ile montaj yaptınız değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet vida ve ayak kitleri doğru. Dosya Ekleri 17637574467526860033888353411264.jpg 189,5 KB · Görüntüleme: 7
cartell dedi: Net gözükmüyor ama temassızlık var gibi . Uyumlu vida ve ayak kiti ile montaj yaptınız değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet vida ve ayak kitleri doğru.
C cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:42 #28 Hocam macunu yenilediniz montajda yada soğutucuda kalıyor ihtimal bilgisayarcı çözer bu işi
AhmetBerkayy Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 272 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 58 dakika önce #29 cartell dedi: Hocam macunu yenilediniz montajda ya da soğutucuda kalıyor ihtimal bilgisayarcı çözer bu işi. Genişletmek için tıkla... Temas etmiyor sanırım ne olursa olsun macun sürülmese bile boşta 110 derece nedir ya.
cartell dedi: Hocam macunu yenilediniz montajda ya da soğutucuda kalıyor ihtimal bilgisayarcı çözer bu işi. Genişletmek için tıkla... Temas etmiyor sanırım ne olursa olsun macun sürülmese bile boşta 110 derece nedir ya.
C cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 57 dakika önce #30 Hocam soğutucu montajlı değilken ucu soğuyor mu ?