B bc_umut Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Ekran kartı: Palit RTX4070. Anakart: BIOSTAR b-650M İşlemci: Ryzen 5 7500F. İşlemci için uygun - orta fiyatlı soğutucu önerisi var mı?
Ekran kartı: Palit RTX4070. Anakart: BIOSTAR b-650M İşlemci: Ryzen 5 7500F. İşlemci için uygun - orta fiyatlı soğutucu önerisi var mı?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 10 Haziran 2024 #2 bc_umut dedi: Ekran kartı: Palit RTX4070. Anakart: BIOSTAR b-650M İşlemci: Ryzen 5 7500F. İşlemci için uygun - orta fiyatlı soğutucu önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... Herkesin uygunu, ortası, pahalısı farklıdır. Bütçeniz nedir? Sistemi gamegarajdan mı topladınız? Kasa modeli nedir?
bc_umut dedi: Ekran kartı: Palit RTX4070. Anakart: BIOSTAR b-650M İşlemci: Ryzen 5 7500F. İşlemci için uygun - orta fiyatlı soğutucu önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... Herkesin uygunu, ortası, pahalısı farklıdır. Bütçeniz nedir? Sistemi gamegarajdan mı topladınız? Kasa modeli nedir?
B bc_umut Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 pawEn dedi: Herkesin uygunu, ortası, pahalısı farklıdır. Bütçeniz nedir? Sistemi gamegarajdan mı topladınız? Kasa modeli nedir? Genişletmek için tıkla... 1500 liraya kadar olan soğutuculara bakıyorum şu anda. Evet sistemi gamegarajdan topladım.
pawEn dedi: Herkesin uygunu, ortası, pahalısı farklıdır. Bütçeniz nedir? Sistemi gamegarajdan mı topladınız? Kasa modeli nedir? Genişletmek için tıkla... 1500 liraya kadar olan soğutuculara bakıyorum şu anda. Evet sistemi gamegarajdan topladım.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 10 Haziran 2024 #4 bc_umut dedi: 1500 liraya kadar olan soğutuculara bakıyorum şu anda. Evet sistemi gamegarajdan topladım. Genişletmek için tıkla... Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Al geç o zaman. Oradaki kasalara da uyumluydu sanırım da yine de sorayım kasan nedir?
bc_umut dedi: 1500 liraya kadar olan soğutuculara bakıyorum şu anda. Evet sistemi gamegarajdan topladım. Genişletmek için tıkla... Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Al geç o zaman. Oradaki kasalara da uyumluydu sanırım da yine de sorayım kasan nedir?
B bc_umut Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 pawEn dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Al geç o zaman. Oradaki kasalara da uyumluydu sanırım da yine de sorayım kasan nedir? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginiz için, XPG K Mesh Kyber kasa marka ve modelim
pawEn dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Al geç o zaman. Oradaki kasalara da uyumluydu sanırım da yine de sorayım kasan nedir? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginiz için, XPG K Mesh Kyber kasa marka ve modelim
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 10 Haziran 2024 #6 bc_umut dedi: Teşekkür ederim ilginiz için, XPG K Mesh Kyber kasa marka ve modelim Genişletmek için tıkla... Kasanızla uyumlu. XPG siteye yazmak yerine PDF'e yazıp onu indirtti 2 saat onu aradım boşu boşuna uğraştırıyorlar. Neyse hayırlı olsun.
bc_umut dedi: Teşekkür ederim ilginiz için, XPG K Mesh Kyber kasa marka ve modelim Genişletmek için tıkla... Kasanızla uyumlu. XPG siteye yazmak yerine PDF'e yazıp onu indirtti 2 saat onu aradım boşu boşuna uğraştırıyorlar. Neyse hayırlı olsun.
B bc_umut Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #7 pawEn dedi: Kasanızla uyumlu. XPG siteye yazmak yerine PDF'e yazıp onu indirtti 2 saat onu aradım boşu boşuna uğraştırıyorlar. Neyse hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim.
pawEn dedi: Kasanızla uyumlu. XPG siteye yazmak yerine PDF'e yazıp onu indirtti 2 saat onu aradım boşu boşuna uğraştırıyorlar. Neyse hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim.