R5 7500F RTX 4060 sistem toplanır mı?

Bütçe
30.000-35.000
Hocam ben bu ülkede bir şeyin çıkıpta indiğini görmedim . Yinede bekleyip görmekte fayda var tabi.

Hocam 5060 8gb olacak evet ama 7700xt'nin önünde o kart. Nvidia abimiz ve yapay zekaları sağolsun .
Ben şahsen eski oyunları oynarım ağırlıklı olarak ve bu oyunlarda DLSS veya FSR olmadığı için kas gücü sağolsun bayağı işe yarıyor Sadece benim için de değil genel olarak konuşuyorum, oyun oynayacak kişi DLSS kullanmak istemeyebilir ve sadece native görüntü seviyorsa yine kas gücüne ihtiyaç duyacak. Vallahi kişinin kendi tercihi ama sırf teknoloji var diye 5060'ı daha uzun süre bekleyip daha zayıf kas gücüne sahip bir kartı almak mantıksız geliyor bana.

Hocam artık Nvidia'nın Dlss'i başka boyutta ya. Native görüntüden ayırt edilmiyor. Birde abilerimiz Dlss 4 te görüntü kalitesinide arttırmışlar iyice tam olmuş. Ben 4080 Süper kullanıyorum kartım native görüntüde oynatıyor ama ben hep dlss açarım mutlaka çünkü görüntüm bozulmadan fps artışı alıyorum . Artık Dlss'e güvenebilir kullanıcılar bence özellikle Dlss 4 ile beraber yeni AAA oyunlarda.

Hocsm bende ps5 var rdr last of us gibi oyunları ondan oynuyorum pcyi genelde valorant oynamak için alıyorum valorant da işlemciye dayalı bi oyun ekran kartından kısıp işlemciyi artıırmak mantıklı olur mu

Hocsm bende ps5 var rdr last of us gibi oyunları ondan oynuyorum pcyi genelde valorant oynamak için alıyorum valorant da işlemciye dayalı bi oyun ekran kartından kısıp işlemciyi artıırmak mantıklı olur mu
Ryzen 7 7700 al ekran kartını rx 6600xt olarak değişebilirsin ekran kartı fiyatından kısıp işlemci upgrade daha mantikli işlemci bazlı oyunlar oynayacaksan zaten rx6600xt 4060 dan 3-5 fps aşağıda fiyati da uygun ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hem ileride PS yetmediği takdirde ekstra AAA oyunlar oynamak istediğinde 6600xt yi satarsın o islemcinle 7700xt 7800xt veya 6900xt mechlersin ileride

Hocam İtopya karne indirimi kampanyasından şu sistemi alacağım DH-PENGUIN / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM fiyatına göre bayağı uygun bir sistem, bu fiyata böyle bir sistem görmedim işlemciyi i7 12700KF, anakartı Gigabyte B760M, kasayı MSI MAG Forge 120a 650W, yapmayı düşünüyorum bu şekilde 33.500TL yapıyor. İleride de Corsair H100 sıvı soğutma eklemeyi planlıyorum. Sizce mantıklı mı tavsiyeleriniz bekliyorum tekrar iyi akşamlar dilerim.

Hocam şimdi gezinirken şöyle bir sisteme de rastladım AMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda işlemciyi 7600, anakartı B650M, SSD Kingston 1TB, kasa MAG Forge 120a 650W, iCUE H100 sıvı soğutma eklediğimizde fiyat 35.000 oluyor Intel'li sistem sıvı soğutmayla 36.500 oluyor arada kaldım ama Intel'li sistemi almak daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:

Bu sisteme R5 7600 ekleyin ve ayriyeten

Soğutucuyu alırsanız 34K'ya attığınız 2 sistemden de daha güçlü bir sistemi daha ucuza alırsınız. RTX 4060 li bir sisteme 36.5k vermek hakarettir o paraya. 4060 Ti da ayrıca sadece adı var açıkçası. Size attığım sistemin ekran kartı 4060Ti 16GB dan daha güçlü ve 4070'in ensesinde bir performansı var.

Hocam dün yayınlanan bir sistem var bu da çok mantıklı geliyor https://www.itopya.com/modartfastin...certx4070ventus12gb16gbddr51tbnvmemssd_h28057

7800XT daha iyi bir kart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…