R5 7500F RTX 4060 sisteme N11'den NZXT C750 PSU alınır mı?

wow0582

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımın PSU'su hem kötü hem de düşük W (550W) olduğu için değiştireceğim.

Bu NZXT PSU'su şu an İtopya'da indirimde ama ben alana kadar indirim biter diye N11'den buldum, sizce alınır mı?

Sistemim;
RTX 4060.
R5 7500F.
MSI 500GB SSD.
32 GB 5600 MHz RAM.
GIGABYTE A620M H 6400MHz.

Bilgisayarımın PSU'su hem kötü hem de düşük W (550W) olduğu için değiştireceğim.

Bu NZXT PSU'su şu an İtopya'da indirimde ama ben alana kadar indirim biter diye N11'den buldum, sizce alınır mı?

Sistemim;
RTX 4060.
R5 7500F.
MSI 500GB SSD.
32 GB 5600 MHz RAM.
GIGABYTE A620M H 6400MHz.

Bunu al. NZXT'den daha kaliteli.

Peki ben hayatımda hiç bilgisayar parçası falan takmadım bu kablolar kasanın arkasında gizleniyor diye biliyorum. PSU'yu değiştirirken bunları çıkarmakta zorlanırım diye düşünüyorum. Herhangi bir bilgisayarcı PSU'yu değiştirebilir değil mi? Bir de Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi yerlerden almada sakınca var mıdır?

Peki ben hayatımda hiç bilgisayar parçası falan takmadım bu kablolar kasanın arkasında gizleniyor diye biliyorum. PSU'yu değiştirirken bunları çıkarmakta zorlanırım diye düşünüyorum. Herhangi bir bilgisayarcı PSU'yu değiştirebilir değil mi? Bir de Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi yerlerden almada sakınca var mıdır?
Evet değiştirir. Satıcı kötü değilse o tarz sitelerden alman problem yaşatmaz. Bu arada sende değiştirebilirsin. Zor bir şey değil. Youtubede tonlarca içerik var.

Hocam PSU Rampage diye kötü aynı şekilde kasada Rampage. Bence kasa o kadar sorun yaşatmaz kasayı değiştirmeme gerek var mıdır? Uzun bir süre kullanacağım PC'yi.
Değiştirmene gerek yok.

Son düzenleme:
Değiştirmene gerek yok.

Hocam NZXT C750'nin Trendyol'dan soru-cevaplarına bakarken bir tane satıcı RTX 4060 7500F uyumlu mu sorusuna hayır demiş. ChatGPT tüm sistemin PSU ile uyumlu olduğunu söyledi. Benim bildiğim çok eski olmadığı sürece ekran kartı, PSU ve işlemci birbiriyle uyumludur.Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı?

Hocam NZXT C750'nin Trendyol'dan soru-cevaplarına bakarken bir tane satıcı RTX 4060 7500F uyumlu mu sorusuna hayır demiş. ChatGPT tüm sistemin PSU ile uyumlu olduğunu söyledi. Benim bildiğim çok eski olmadığı sürece ekran kartı, PSU ve işlemci birbiriyle uyumludur.Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı?
Uyumlu hocam. Satıcı muhtemelen yanlış söylemiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı