Bu sistemin sifir ederi yani uygun fiyati bana sorarsan en fazla 27K. 29-30K'ya 7700XT sistemler bulunabiliyor cunku. PSU'su da rezalet olmuyor. Sivi sogutma da kaliteli bir sey olsa keske.
Hocam PSU ve sıvı soğutma kötü demişler fakat kötü de sayılmaz yani idare eder dediğim gibi en fazla 23 bin TL verip alabilirsiniz almadan önce sıcaklık testlerini mutlaka yapın.
Ekran kartı o modelde zaten 8gb oluyor genellikle daha yükseği varsada ben bilmiyorum 16 gb normal Ram bellek olduğunu tahmin ediyordum zaten sistem güzel umarım bir sıkıntısı yoktur.
25.000TL- 30.000TL arası 3060 Ti, 7500F, DDR5'li sistem arıyorum. Önceliğim 3060 Ti lakin şart değil eş ve üzeri ekran kartı da olabilir.
Ben bilgisayarı çok uzun süre açık tutan birisiyim. Oynadığım oyun genellikle LoL, Metin2, Fortnite vs. ileride belki değişebilir. Beni uzun süre götürecek parça değişimine gerek kalmayacak bilgisayar arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?
25.000TL- 30.000TL arası 3060 Ti, 7500F, DDR5'li sistem arıyorum. Önceliğim 3060 Ti lakin şart değil eş ve üzeri ekran kartı da olabilir.
Ben bilgisayarı çok uzun süre açık tutan birisiyim. Oynadığım oyun genellikle LoL, Metin2, Fortnite vs. ileride belki değişebilir. Beni uzun süre götürecek parça değişimine gerek kalmayacak bilgisayar arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Hocam şuan oldukça sıcak bir memlekette yaşıyorum. Ve genelde bilgisayarı uzun süre açık tutacak oyunlar oynuyorum. Soğutma olarak ne önerirsiniz? Bu sistem uzun süre götürür mü bir özelleştirme şart mı?
Hocam şu an oldukça sıcak bir memlekette yaşıyorum. Ve genelde bilgisayarı uzun süre açık tutacak oyunlar oynuyorum. Soğutma olarak ne önerirsiniz? Bu sistem uzun süre götürür mü bir özelleştirme şart mı?