Bilgisayarı acıyorum herhangi bir sorun yok, Valorant'ı acıyorum arkada Discord'u acmak için tıklıyorum, PC ekranı kilitleniyor.
Sistem özelliklerim:
MSI A620M Pro DDR5 anakart.
Ryzen 5 7500F.
4060 Ti 8 GB.
500GB M.2 SSD
MSI MAG 600W Power Supply.
Bu sorun 1 defa oluyor PC'yi resetledikten sonra bir daha olmuyor, her seferinde ikinciye acmak zorunda kalıyorum, sürekli reset attıgım için de PC'ye zarar verir diye korkuyorum.
Windows 11 kullanıyorum
Bilgisayarı acıyorum herhangi bir sorun yok, Valorant'ı acıyorum arkada Discord'u acmak için tıklıyorum, PC ekranı kilitleniyor.
Sistem özelliklerim:
MSI A620M Pro DDR5 anakart.
Ryzen 5 7500F.
4060 Ti 8 GB.
500GB M.2 SSD.
MSI MAG 600W Power Supply.
Bu sorun 1 defa oluyor PC'yi resetledikten sonra bir daha olmuyor, her seferinde ikinciye acmak zorunda kalıyorum, sürekli reset attıgım için de PC'ye zarar verir diye korkuyorum.
Windows 11 kullanıyorum.
RAM'ler 16x1 tek kanal hocam XMP'ya da EXPO'yla alakalı bir şeymi DDR5'lerle yüksek MHz'lere bunlarla cıkılıyor ben ekran kartından süphe duymustum ama testlerden bir şey cıkmadı.
sıcaklıklar gayet normal yük altında 60 dereceyi gectigini görmedim zaten 60 da fan acıyor pc acıldıgında 37 de acıyor sonra 40 43 derecelerde takılıyor odamın sıcaklıgına bakılırsa normal odam 33 derece felan
Sıcaklıklar gayet normal yük altında 60 dereceyi gectigini görmedim zaten 60 da fan acıyor PC acıldıgında 37 de acıyor sonra 40 43 derecelerde takılıyor odamın sıcaklıgına bakılırsa normal odam 33 derece falan.