R5 7500F - RTX 4060 Ti sistemde ekranı donuyor ve reset atmadan düzelmiyor

Eren010203

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB XPG 6000MHz
SSD veya HDD modeli
500GB M.2 SSD
Ekran kartı
4060 Ti 8 GB
Anakart
MSI A620M Pro DDR5 anakart
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Bilgisayarı acıyorum herhangi bir sorun yok, Valorant'ı acıyorum arkada Discord'u acmak için tıklıyorum, PC ekranı kilitleniyor.

Sistem özelliklerim:
MSI A620M Pro DDR5 anakart.
Ryzen 5 7500F.
4060 Ti 8 GB.
500GB M.2 SSD
MSI MAG 600W Power Supply.
Bu sorun 1 defa oluyor PC'yi resetledikten sonra bir daha olmuyor, her seferinde ikinciye acmak zorunda kalıyorum, sürekli reset attıgım için de PC'ye zarar verir diye korkuyorum.
Windows 11 kullanıyorum

Muhtmelen RAM'lerle alakalı bir sorun RAM'leri tek kanal kullan öyle dene ikisini de bakalım sorun düzelecek mi?

Muhtmelen RAM'lerle alakalı bir sorun RAM'leri tek kanal kullan öyle dene ikisini de bakalım sorun düzelecek mi?
Ramler 16x1 Tek kanal hocam Xmp yada expoyla alakalı bişeymi ddr5 lerle yüksek mhz lere bunlarla cıkılıyor ben ekran kartından süphe duymustum ama testlerden bişey cıkmadı

RAM'ler 16x1 tek kanal hocam XMP'ya da EXPO'yla alakalı bir şeymi DDR5'lerle yüksek MHz'lere bunlarla cıkılıyor ben ekran kartından süphe duymustum ama testlerden bir şey cıkmadı.

Sadece Discord'u açıncamı oluşuyor sorun?

Hayır OBS Google vesaire veya herhangi bir uygulamayı tam ekran yapınca ama reset attıgımda düzeliyor ve sorun kalmıyor.

Tam ekran yapınca sorun çıkıyorsa sorun ekran kartındadır büyük ihtimal PC açılınca ekran kartı sıcaklığı kaç derece.

Tam ekran yapınca sorun çıkıyorsa sorun ekran kartındadır büyük ihtimal PC açılınca ekran kartı sıcaklığı kaç derece.
sıcaklıklar gayet normal yük altında 60 dereceyi gectigini görmedim zaten 60 da fan acıyor pc acıldıgında 37 de acıyor sonra 40 43 derecelerde takılıyor odamın sıcaklıgına bakılırsa normal odam 33 derece felan

Kartın garantisi var mı?

Son düzenleme:

Hocam aklıma gelen başka bir şey yok açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…