R5 7500F RTX 4060 Ti sisteme 3000 TL PSU önerisi

Bütçe
3000

Demplite

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast 32GB (2x16) 6000Mhz CL30
İşlemci
Ryzen 5 7500f
Merhaba Technopat'lar, başlıkta da gördüğünüz üzere bir PSU ihtiyacım var daha yeni bir sistem topladım ve özelliklerini sizinle paylaşayım bu sayede uyumlu PSU önerebilirsiniz.

GPU: 4060 Ti
CPU: Ryzen 5 7500F
Anakart: MSI B650-P Wi-Fi
RAM: Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 6000MHz CL30
SSD: Kingston Fury Renegade 1TB

Ek olarak sistem için tercih edeceğim kasada Dark maxima V20 gibi duruyor.

Bu parçalara uygun tercihen sessiz ve güvenilir bir PSU arayışındayım, bu kapsamda aşağıya birkaç adet PSU paylaşıyorum.

Bu kapsamda önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba Technopat'lar, başlıkta da gördüğünüz üzere bir PSU ihtiyacım var daha yeni bir sistem topladım ve özelliklerini sizinle paylaşayım bu sayede uyumlu PSU önerebilirsiniz.

GPU: 4060 Ti.
CPU: Ryzen 5 7500F.
RAM: Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 6000MHz CL30.

Bu parçalara uygun tercihen sessiz ve güvenilir bir PSU arayışındayım, bu kapsamda aşağıya birkaç adet PSU paylaşıyorum.

Corsair güzel tercih olabilir.

Corsairın marka adı ve High Powerın yarı Modüler olması ile Gold sertifikalı olması önerdiğiniz psudan daha ön plana çıkarıyor bilginiz kapsamında önerdiğinizi PSUnun sunduğu avantajları paylaşırmısınız.

GPU: 4060 Ti
CPU: Ryzen 5 7500F
RAM: Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 6000MHz CL30

Attiklarinin hepsi guzel ve kaliteli PSU'lar. High powe 750W tercih edilebilir.

@SHYAH @ALUU @Efresh01 High Power 750W 80+ Gold alacağım gibi duruyor ancak halen daha kararsızım Corsair ile aralarındaki 600 TL'lık fark karşılığında sunduğu şeyler değer mi emin olamıyorum. Peki bu sisteme ek olarak kasa öneresi yapabilir misiniz? (bütçe 2000TL)

@SHYAH @ALUU @Efresh01 High Power 750W 80+ Gold alacağım gibi duruyor ancak halen daha kararsızım Corsair ile aralarındaki 600 TL'lık fark karşılığında sunduğu şeyler değer mi emin olamıyorum. Peki bu sisteme ek olarak kasa öneresi yapabilir misiniz? (bütçe 2000TL)

Aralarındaki tek fark modülerlik ve çektiği elektrik. High Power daha az elektrik çekerek aynı gücü veriyor Corsair'den. Gold Bronze olması değil de modülerlik daha önemli bence. Kasa kurulumunda daha rahat oluyor.

Bu iki kasa o bütçeye göre iyidir. Bütçe biraz daha artarsa Phanteksler var.

@SHYAH Anakartım 16 pin girişine sahip o yüzden mecburen ya 750W High Power alacağım yada NZXT 750W alacağım gibi duruyor kasa konusunda da galiba Dark maxima v20 alacağım attığın kasaları çok beğenemedim. Cevap verdiğin için teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı