R5 7500F RTX 4070 alınır mı?

Site de çok ciddi hatalar var. Bende varsayılan olarak işlemci 5500 görünüyor. 7500F seçtiğin zaman anakart yükseltmesi yapması gerekirken hiçbir şey değişmiyor ve Uyacak anakart dahi yüklenmiyor. İlginç bir şey daha, 7600'ün 7500F'den ucuz olması.

Bende de 5500 olarak görünüyor. İşlemciyi ben değiştirdim. Diğer incelediğim sitelerde dediğiniz gibi işlemciyi değiştirdiğimde uyumlu anakartları seçenek olarak sunuyordu veya ekranda uyumlu değil bildirimi veriyordu burada seçerken böyle bir bilgilendirme olmadığı için değiştirme ihtiyacı bulmadım

Diğer incelediğim sitelerde dediğiniz gibi işlemciyi değiştirdiğimde uyumlu anakartları seçenek olarak sunuyordu veya ekranda uyumlu değil bildirimi veriyordu burda seçerken böyle bir bilgilendirme olmadığı için değiştirme ihtiyacı bulmadım
Ürün iade edilecek veya sizi arayıp durumu izah edecekler. bu şekilde bir bilgisayar gönderemezler. iade edilebiliyor ise siz iade edin.

Bende de 5500 olarak görünüyor. İşlemciyi ben değiştirdim. Diğer incelediğim sitelerde dediğiniz gibi işlemciyi değiştirdiğimde uyumlu anakartları seçenek olarak sunuyordu veya ekranda uyumlu değil bildirimi veriyordu burada seçerken böyle bir bilgilendirme olmadığı için değiştirme ihtiyacı bulmadım
Hocam biraz hortlatıyorum ama merak ettim.
Bilgisayar ne oldu?

Son düzenleme:
Ürün iade edilecek veya sizi arayıp durumu izah edecekler. Bu şekilde bir bilgisayar gönderemezler. İade edilebiliyor ise siz iade edin.

Hocam biraz hortlatıyorum ama merak ettim.

Hocam bir hatanız olmalı, seçilen donanımlar birbiri ile çalışamaz. Bir tekrar kontrol edin derim.

Hocam bir hatanız olmalı, seçilen donanımlar birbiri ile çalışamaz. Bir tekrar kontrol edin derim

Hocam bir hatanız olmalı, seçilen donanımlar birbiri ile çalışamaz. Bir tekrar kontrol edin derim.

PC kolikle görüştüm ASUS Prime B550M-K yerine ASUS Prime B620mk önerdiler 1600 lira farkla B650mk önerdiler. Ayrıyeten Lexar marka 2x8 RAM için de 1600 lira talep ettiler.
Anakartı kabul etmeyince ücret farkı olmadan MSI Pro B650M-B önerdiler RAM için yine fiyat talep ettiler. Ben de SSD port sayısı az olduğu için hazır sistemde satın aldığım SSD ve RAM'in fiyatının üstüne 2800 daha ödeyip G.Skill 6000MHz RAM satın aldım. Total'de 35k ödemiş oldum. Açıkçası bana göre tamamen kendi hatalarından kaynaklanan bir problem ancak benim de dikkatsizliğime gelen bir şey oldu. Piyasada güvenilir satıcılarda 4070'li sistemler olmadığı için işi çok uzatmadım şu an kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı