Farklı sitede 1K daha pahalıya aynı sistem var. Risk almaya değer mi siz karar verin. Phantom Thunder | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Sonuçta insan 38K para verip iadeyle uğraşmak istemez.O günden sonra akıllandıklarını düşünüyorum, bu fiyata kaçmaz bu sistemler.
Sırf Sinerji olduğu için başka siteden daha kötü sistem alınması gerektiğini düşünmüyorum.
Farklı sitede 1K daha pahalıya aynı sistem var. Risk almaya değer mi siz karar verin. Hazır Sistem Fiyatları & Performans Gücü Sonuçta insan 38K para verip iadeyle uğraşmak istemez.
O zaman mantıklı. Kusura bakmayın.Dostum 7800XT 4070S dengi bir kart, 4070'in dengi 7700XT.
Aradaki fark VRAM olsaydı atmazdım.
Buyrun. Phantom Thunder | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Sisteme girmeyi unutmuşum.Sistemin linkini atar mısınız?
Attığınız linkte bir sürü sistem var hangisi?
Dostum 7800XT 4070S dengi bir kart, 4070'in dengi 7700XT.
Aradaki fark VRAM olsaydı atmazdım.
O zaman mantıklı. Kusura bakmayın.
Buyurun. Phantom Thunder | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Sisteme girmeyi unutmuşum.
O zaman mantıklı. Kusura bakmayın.
Buyurun. Phantom Thunder | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Sisteme girmeyi unutmuşum.
7800XT kesinlikle çok güçlü bir kart, ancak NVIDIA şu anda tekel durumda. Açıkçası AMD kartlara pek sıcak bakmıyorum.
Temmuz gibi 4070 bir sistem almayı düşünüyorum bende. AMD almak hala risk bence. AMD "Ekran kartı desteğini çekiyoruz, rekabet edemiyoruz." derse ne olacak.7800XT kesinlikle çok güçlü bir kart, ancak NVIDIA şu anda tekel durumda. Açıkçası AMD kartlara pek sıcak bakmıyorum.
Temmuz gibi 4070 bir sistem almayı düşünüyorum bende. AMD almak hala risk bence. AMD "Ekran kartı desteğini çekiyoruz, rekabet edemiyoruz." derse ne olacak.
Temmuz gibi 4070 bir sistem almayı düşünüyorum bende. AMD almak hala risk bence. AMD "Ekran kartı desteğini çekiyoruz, rekabet edemiyoruz." derse ne olacak.
Bence bu konu çok tartışmaya açık bir konu. Kas gücü olarak evet 4070S dengi bir kart fakat ışın izleme, DLSS ve FG konusunda dengeler bayağı değişiyor. Ki önümüzdeki ay 5000 serisi ile birlikte yeni DLSS sürümü 4000 serisi kartlara da gelirse ki yüksek ihtimal öyle duruyor 4070 almak daha mantıklı olabilir. Bu videodaki FPS farkının çok olduğu oyunlar AMD optimizeli ve zaten AMD kartlarda daha iyi FPS veren oyunlar fakat genele bakmak lazım. Yine de kullanıcının tercihine bırakmak lazım detaylı araştırmadan sonra.