R5 7500F RTX 4070 Super darboğaz yapar mı?

r57500frtx4060

Attopat
Daha fazla  
Selamlar geçenlerdede yazmıştım şu an gene sorayım dedim Vatan Computer'dan bir sistem aldım diyebilirim sistem.
R5 7500F.
RTX 4070 Super.
32 GB RAM.
1 TB SSD içeriyor.
Monitörüm ROG STRIX XQ249ns 380 Hz modelı.
1080p de veya 1440p de GTA 5 Valorant CS:GO Fortnite ETS 2 oynamayı düşünüyorum drop girer mi darboğaz problemı yaşar mıyım?
GTA 5 yüksek ayarlarda Valorant CS:GO Fortnite düşük ayarlarda ETS 2 yüksek ayarlarda yardımcı olursanız sevinirim.

Qhd monitör de çekersiniz yağ gibi akar gider sistem darboğaz yapmaz kesinlikle. Bilgisayar sisteminizin ekran kartını 4070 super seçmişken o ekran kartına Qhd monitör yakışır :)

Niye peki ? Yani neden 2k 1080 de oynasam daha cok fps vermez mi ?
Yapmaz, ancak 2K'da oynamanızı tavsiye ederim.
niye peki 1080p de daha cok fps vermesi gerekmiyor mu ?

2K'da oynamanızı tavsiye ederim.
1080 de oynasak daha cok fps vermez mi?

QHD monitör de çekersiniz yağ gibi akar gider sistem darboğaz yapmaz kesinlikle. Bilgisayar sisteminizin ekran kartını 4070 Super seçmişken o ekran kartına QHD monitör yakışır :)

Bu seçtiğim monitör güzel değil mi sizce ben monitöre cok para vermek istemedim açıkçası sisteme odaklandım şu anda bu sistem bana elverişli geliyor zaten normal hayatta çalışan birisiyim haftanın 6 günü çalışıyorum böyle akşam yorgunluğunda 1-2 saat zaman geçirebilmek için bu sistemi alıyorum.

O sistemin 2K performansı fazlasıyla iyi söylediğiniz oyunlarda, ayrıca 1080P'de küçük bir miktar darboğaz yiyebilirsiniz doğal olarak.

Hmm ben 2 k da böyle veriyorsa 1080p de cok daha iyi verir diye düşündüm ama darboğaz denilen lanetten etkilenmek istemiyorum.

Hmm ben 2 k da böyle veriyorsa 1080p de cok daha iyi verir diye düşündüm ama darboğaz denilen lanetten etkilenmek istemiyorum.
2K olarak tabir ettiğiniz x kaç oluyor yani 2560x1440 var mesela 2 k nasıl oluyor ?

ROG STRIX XQ249ns seçmiştim onu değiştirmeli miyim yoksa? 310 Hz 1080p monitör

2K olarak tabir ettiğiniz X kaç oluyor yani 2560x1440 var mesela 2 k nasıl oluyor?

ROG STRIX XQ249ns seçmiştim onu değiştirmeli miyim yoksa? 310 Hz 1080p monitör

Genelde ayarlarda 2 k seçili olup monitör 1080p olursa darboğaz problemi yaşanır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı