R5 7500F - RTX 4070 Ti sistem alınır mı?

Gök_Deniz

Hectopat

Merhaba, bu sistemi almayı düşünüyorum, ancak aklımda birkaç soru var.

1: Daha önce çevremde Galax markasının ekran kartını kullanan olmadı kullanan kişilerin düşüncelerini merak ediyorum.

2: Önceden hiç sıvı soğutma kullanmadım, bu işlemci için sıvı soğutma alacağım. Sıvı soğutmanın belli aralıklarla sıvısı vs. değiştitiliyor mu? Cahilliğimi maruz görün daha önce hiç sıvı soğutma kullanmadım.

3: Güç kaynağı 750W yeterli olur mu 850 yapmalı mıyım?

Not: RAM'i olarak 2x16 şeklinde değiştireceğim.

Cevap vereceklere teşekkür ederim.

1: Daha önce çevremde Galax markasının ekran kartını kullanan olmadı kullanan kişilerin düşüncelerini merak ediyorum.

2: Önceden hiç sıvı soğutma kullanmadım, bu işlemci için sıvı soğutma alacağım. Sıvı soğutmanın belli aralıklarla sıvısı vs. değiştitiliyor mu? Cahilliğimi maruz görün daha önce hiç sıvı soğutma kullanmadım.

Galax yurtdışında bilinen iyi bir markadır
Güç kaynağı olarak da 750W yeterli olur

Daha uyguna bu sistem var 750W yeterli olur Galax ekran kartı ise güzeldir sağlam marka.

Sıvı soğutma olarak bunu seçin RAM'i ise 2x16 seçin daha uyguna gelir

Galax gayet kaliteli bir markadir, sorun olmaz merak etme. MSI - Asus'dan asagi kalir yani yok. Sivi sogutmanin sivisini degistirmene gerek yok ama kule tipi oneririm sahsen. Guc kaynagi bu sistem icin 750W yeterli olur ama 480TL pek bir sey degil ben olsam ilerisi icin 850W yapardim. RAM tarafinda XPG 6000 MHz - CL30 belleklere gitmeni oneririm. Bunun haricinde ben olsam anakarti B650'ye yukseltirim. Iki M.2 slotu iyidir uzerine cok buyuk bir sey olmasa da mosfet mevcut.

Alınır gayet güzel.

Galax gayet kaliteli bir markadir, sorun olmaz merak etme. MSI - Asus'dan asagi kalir yani yok. Sivi sogutmanin sivisini degistirmene gerek yok ama kule tipi oneririm sahsen. Guc kaynagi bu sistem icin 750W yeterli olur ama 480TL pek bir sey degil ben olsam ilerisi icin 850W yapardim. RAM tarafinda XPG 6000 MHz - CL30 belleklere gitmeni oneririm. Bunun haricinde ben olsam anakarti B650'ye yukseltirim. Iki M.2 slotu iyidir uzerine cok buyuk bir sey olmasa da mosfet mevcut.
Yanliş bakmışım.

Galax gayet kaliteli bir markadir, sorun olmaz merak etme. MSI - Asus'dan asagi kalir yani yok. Sivi sogutmanin sivisini degistirmene gerek yok ama kule tipi oneririm sahsen. Guc kaynagi bu sistem icin 750W yeterli olur ama 480TL pek bir sey degil ben olsam ilerisi icin 850W yapardim. RAM tarafinda XPG 6000 MHz - CL30 belleklere gitmeni oneririm. Bunun haricinde ben olsam anakarti B650'ye yukseltirim. Iki M.2 slotu iyidir uzerine cok buyuk bir sey olmasa da
Bazı ana kartlarda displayport yok bazılarında 1 tane hdmi var. Bunun sebebi monitör bağlantılarının girişleri ekran kartından olduğu için mi ?

Son düzenleme:
Yanliş bakmışım.

Bazı ana kartlarda displayport yok bazılarında 1 tane hdmi var. Bunun sebebi monitör bağlantılarının girişleri ekran kartından olduğu için mi ?

Baglantiyi zaten ekran kartiyla yapiyorsun ancak ekran kartinin ariza vermesi ya da belirli bir sure kullanamama durumunda islemcin de dahili grafik birimine sahipse bilgisayarini gecici olarak anakart uzerindeki HDMI veya DP portundan goruntu alarak calistirabilirsin. Temelde bunun icin var aslinda veya ekran karti hic almadan APU islemci kullanacaksan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı