R5 7500F - RTX 4070 Ti Super sistem darboğaz yapar mı?

RTX açılmadığı zaman normal fg+ DLSS ile almak mümkün bu arada.

5070 Ti 41 bin TL civarında çıkacak, Palit, INNO, Galax gibi maraklarda, ASUS veya MSI 10 bin TL'lik fark koyar.

5070 Ti 41 bin TL civarında çıkacak, Palit, INNO, Galax gibi maraklarda, ASUS veya MSI 10 bin TL'lik fark koyar.

Benim bütçe yaklaşık 70 bin TL 5070 Ti içinde yeter muhtemelen.

Hocam 5070 Ti modeli için söylüyorum sen halen daha 5080 atıyorsun

Belirttiğim gibi Galax, INNO, Palit gibi markalar ASUS ve MSI markalı ekran kartlarından daha ucuza çıkacaktır.

Belki Galax 41 bin TL civarı olmayabilir ama Palit ve INNO'da muhtemelen o civar olur. Benim 4070 Ti Super'i almayıp 5070 Ti bekleme nedenim 5070 Ti'ın hem kas gücü hem de getirilen yeni teknolojilerle daha ön plana çıkması.

5080 örnek olarak attım muhtemelen fiyata ekledikleri miktar yakın olacaktır kas gücü olarak çok bir fark göremedim açıkçası. Teknoloji farkı ile ön planda daha çok.

5080 örnek olarak attım muhtemelen fiyata ekledikleri miktar yakın olacaktır kas gücü olarak çok bir fark göremedim açıkçası. Teknoloji farkı ile ön planda daha çok.
Sevgili arkadaşım bilgisayarını sadece oyun odaklı düşünme ileriki zamanlarda iş yapmak istediğinde çok yönlü kullanabileceğin şekilde al ama saf kas gücü istiyorsan AMD Radeon serisine geç onun dışında Profesyonel işler için Nvidia şart

RTX açılmadığı zaman normal fg+ DLSS ile almak mümkün bu arada.

RT çok önemli AAA oyunlarda. Bir de dediğinizi yapsanız bile imkansız. 50 FPS aldığınız oyun mfg ile 250'lere kadar çıkıyor bunu fg ile yapmanız imkansiz.

RT çok da önemli değil bana göre götürdüğü FPS kadar getirisi yok. Kaç tane oyun kullanıyor ki hem doğru düzgün.

257 oyunda doğrulanmış Ray Tracing var. 700 oyunda ise DLSS+bazılarında Ray Tracing (257 dahil). Ben Ray Tracing olmadan oynamıyorum görüntü kat kat güzelleşiyor.

Bakın mesela. Bence gayet önemli bir grafik artışı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…