R5 7500F RTX 5060 sistem için 3 bin TL'ye ekipman önerisi

Eneswqe

Femtopat
Daha fazla  
Yakında bir sistem diyeceğim eşyalarda şu şeklikde olacak.

Kasa
Monitör
Mouse Aula sc680.
Klavye Gamepower Eva 5

Hocalarım paylaştıklarıma bakarsanız bu fiyata daha iyisi olan ekipman önerebilir misiniz? Bu fiyatta daha iyi klavye mouse var ise.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye F87 Pro alabilirsiniz Gamepower gibi ürünler almayın mouse içinde bütçe artarsa MCHOSE A5 Pro tercih edebilirsiniz.

Hocam klavye çok bütçemi aşıyor.

A5 Ultra alacaksanız ve membrane olması sıkıntı değilse bunu alın.

SC680 alacaksanız bunu alın.

İdareden bir klavyeniz varsa bence A5 Ultra alıp ileride F87 Pro almanız daha mantıklı olur.

Sistemize göz atmamıştım fakat yerinizde olsam o bütçeye 9060XT 16 GB olan sistem bakardım NVIDIA şart değilse.

Sistemize göz atmamıştım fakat yerinizde olsam o bütçeye 9060XT 16 GB olan sistem bakardım NVIDIA şart değilse.
hocam birtane konu açmıştım orda seçtim bunu başlangiç seviyesi oyun geliştiricilipi yapcam diye rtx seçtim

hocam birtane konu açmıştım orda seçtim bunu başlangiç seviyesi oyun geliştiricilipi yapcam diye rtx seçtim

Başlangıç seviyesi için de daha iyi zaten. Eskiden olsa tamam derdim de artık aralarında özellikle giriş seviyesinde abartı bir fark yok. UE5'te lumen , rt falan kullanmazsanız hiç olmaz zaten. Render için de VRAM gerektiğinde direkt daha mantıklı oluyor.

Hocam 35k ya sistem önerir misiniz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…