R5 7500F - RTX 5060 Ti sistem 49 bin TL'ye alınır mı?

Başka çarem yok yani bundan başka.

Hocam çok sağ olun ama AMD istemiyorum çünkü fazla güçlü hem de yazılım iyi olsun 5060 Ti'ı bu yüzden seçtim ama diğer seçeneklerinizi alacağım sağ olun.

Ne tavsiye edersiniz dediğiniz konuyla ilgili olarak.

Eğer aceleniz varsa tek tavsiyem arkadaşın attığı 5070'li sistem olur ama aceleniz yoksa birkaç forumda sürekli indirim sayfalarını takip edip bir şekilde 35k'ya 5060 Ti 16 GB olan sistem bulun ama parçalara dikkat edin bazen bayağı kötü parçalar oluyor dikkat edin.

Son düzenleme:
Eğer aceleniz varsa tek tavsiyem arkadaşın attığı 5070'li sistem olur ama aceleniz yoksa birkaç forumda sürekli indirim sayfalarını takip edip bir şekilde 5060 Ti 16 GB olan sistem bulun ama parçalara dikkat edin bazen bayağı kötü parçalar oluyor dikkat edin.
acelem yok yazın sonuna kadar almak beni tatmin eder

Yardımcı olduysam ne mutlu bana
oldunuz saolun

Acelem yok yazın sonuna kadar almak beni tatmin eder.

Oldunuz sağ olun.

Bende aynı şekildeyim bu arada eylül-Ekim gibi bir sistem toplayacağım ve 5060 TI-5070 arasındayım acelem olmadığı için hangisini en fiyat/performans olarak bulursam onu tercih edeceğim. 5 Haziran'da 9060XT çıkacak bu yüzden 5060 Ti fiyatları düşebilir en azından hazır sistemlerde daha uyguna gelebilir.

Bende aynı şekildeyim bu arada eylül-Ekim gibi bir sistem toplayacağım ve 5060 TI-5070 arasındayım acelem olmadığı için hangisini en fiyat/performans olarak bulursam onu tercih edeceğim. 5 Haziran'da 9060XT çıkacak bu yüzden 5060 Ti fiyatları düşebilir en azından hazır sistemlerde daha uyguna gelebilir.
haklısınız hocam beklemek daha iyi şuanda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı