MSI MAG PANO M100R PZ 4x ARGB FANLI mATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Monitör için 2K aslında 5060 Ti'a fazla gelebilir ama yine de atalım. G65B eğitim indirimiyle 10K'ya geliyor. 2. attığım G4'de 6K'ya iniyor. 1080P istiyorsan G4, 1440P istiyorsan G65B tercih edebilirsin.
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
ben kasa olarak corsair 3000D düşünüyodum akvaryum kasaların hava akışı hakkında iyi şeyler okumamıştım ama galiba tercihim aerocool D501A olabilir
Ben kasa olarak Corsair 3000D bakmıştım önü mesh olduğu için tercihlerim arasında önü mesh olması var ve akvaryum kasa istemiyorum bu fiyat bandında 3000D nasıl veya başka hangi kasalar tercih edilebilir?
ben kasa olarak corsair 3000D düşünüyodum akvaryum kasaların hava akışı hakkında iyi şeyler okumamıştım ama galiba tercihim aerocool D501A olabilir
Ben kasa olarak Corsair 3000D bakmıştım önü mesh olduğu için tercihlerim arasında önü mesh olması var ve akvaryum kasa istemiyorum bu fiyat bandında 3000D nasıl veya başka hangi kasalar tercih edilebilir?