Sizce bu sistem iyi mi? Gelip bana 9060XT önermeyin. Bu sistemde özelleştirme yapıp 42K ya alınır mı? SSD MSI yaptım soğutucuda Cooler Master yaptım sizce nasıl?
Sizce bu sistem iyi mi? Gelip bana 9060XT önermeyin. Bu sistemde özelleştirme yapıp 42K ya alınır mı? SSD MSI yaptım soğutucuda Cooler Master yaptım sizce nasıl?
hazır olunca böyle oluyor kendisi toplarsa tabii ki daha sağlıklı olur ama uğraşmak istemiyorsanız bilememAnakart kötü SSD normal ama daha iyisi bulunur vatan dışındaki yerlerden
en düşük 32 gb olsun bence?Bu paraya daha iyisi var mıdır bilemem ama bu sistem özelinde şunları söyleyebilirim anakart çok giriş seviye kötü bir anakart ram de aynı şekilde CL40 1x16 ram seçmişler. SSD fena değil 1 tb ama o da çok kaliteli değil diye biliyorum yanlışsa düzeltin lütfen. Bütçeyi ekran kartı ile işlemciye basmış bir kasa yani kısacası.
Alınır popüler kültür bağımlıları AMD'yi savunmasın NVIDIA'dan iyisi yok.
Alınır popüler kültür bağımlıları AMD'yi savunmasın NVIDIA'dan iyisi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.