R5 7500F RTX4070 Super'i ne kadar besler?

wys

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba; evet birçok forumda darboğaz yapıp yapmayacağı hakkında bilgi veriliyor fakat benim merak ettiğim şey ekran kartından %100 verim alıp alamayacağım, cevaplarsanız mutlu olurum. Ayrıca gerçekten bilen birinden 2K'da darboğaz yapıp yapmayacağını ögrenebilir miyim? Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 k da darboğaz yapacağını sanmam hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 k da darboğaz yapacağını sanmam hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eyw hocam hepiniz çok sağolun da benim içime sinmemesinin nedeni kim kime sorsa veya ben sorsam istediğim o eminlikte cevabı alamıyorum ya o beni kuşkulandırıyor kimse o istediğim kesinlikte cevabı vermediği için paranoyak oldum yeminle :D Tekrar teşekkürler.

14400F ile kullanıyorum 1080pikselde %20ye kadar kayıp olabiliyor ama 1440p de canavar gibi oynarsın ki 1080PIKSelde kayıp olsa bile aldığın FPS 100üstü sıkıntı etmez rahat ol sen o işlemciyi soğutmaya odaklan.

14400F ile kullanıyorum 1080pikselde %20ye kadar kayıp olabiliyor ama 1440p de canavar gibi oynarsın ki 1080PIKSelde kayıp olsa bile aldığın FPS 100üstü sıkıntı etmez rahat ol sen o işlemciyi soğutmaya odaklan.
Hocam cahilliğime verin, kusura bakmayın neredeyse hicbir bilgim yok bilgisayar parçaları hakkında. Acaba 14400F mi daha iyi yoksa 7500F mi? Cevabınız için çok teşekkürler.

Hocam cahilliğime verin, kusura bakmayın neredeyse hiçbir bilgim yok bilgisayar parçaları hakkında. Acaba 14400F mi daha iyi yoksa 7500F mi? Cevabınız için çok teşekkürler.

Estağfurallah hocam L3 önbelleği daha yüksek olduğu için 7500F daha iyidir işlemci ağırlıklı oyunlarda CS:GO PUBG Valorant gibi oyunlarda ekran kartını daha iyi besler ama bu tarz işlemciler 90 derece civarına kadar çıkar yani alacaksanız kesinlikle sağlam bir hava soğutucu veya sıvı sogutucu almanız lazım.

Mesela altta 4090 ekran kartıyla test etmişler 7500F işlemci ağırlıklı oyunlarda 14400F işlemcidan daha iyi besliyor.

Hazır sistem mi almayı planlıyorsunuz?

Estağfurallah hocam L3 önbelleği daha yüksek olduğu için 7500F daha iyidir işlemci ağırlıklı oyunlarda CS:GO PUBG Valorant gibi oyunlarda ekran kartını daha iyi besler ama bu tarz işlemciler 90 derece civarına kadar çıkar yani alacaksanız kesinlikle sağlam bir hava soğutucu veya sıvı sogutucu almanız lazım.

Mesela altta 4090 ekran kartıyla test etmişler 7500F işlemci ağırlıklı oyunlarda 14400F işlemcidan daha iyi besliyor.

Hazır sistem mi almayı planlıyorsunuz?

Çok sağolun hocam zamanınızı ayırdığınız için. Gerçekten çok mutlu oldum, soğutucu önerinizi değerlendireceğim. Ve evet, hazır sistem alacağım çünkü teker teker toplayacak kadar bilgim maalesef ki yok 😄

Çok sağolun hocam zamanınızı ayırdığınız için. Gerçekten çok mutlu oldum, soğutucu önerinizi değerlendireceğim. Ve evet, hazır sistem alacağım çünkü teker teker toplayacak kadar bilgim maalesef ki yok 😄
hangi hazır sistemi almayı planlıyorsunuz? az çok yardımcı olabilirim.

Teşekkürler hocam.
Özelleştirilmemiş hali bana çok sarmadığı için Ram'i 32x1, Anakartı B650M-K, Ekran kartını GigaByte 4070 Super Windforce olarak seçtim. Kendi fikrinizi de belirtirseniz güzel olur.

Pardon hocam 32x1 değil 16x2 olanı seçmişim. Ayrıca Ssd'de 1TB olandan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı