Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 30 Eylül 2023 #11 Furkan Borak dedi: Alınan her 3 karttan birisinde sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... 2. el alacağım.
Furkan Borak dedi: Alınan her 3 karttan birisinde sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... 2. el alacağım.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.875 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 30 Eylül 2023 #12 Prokas dedi: 2. el alacağım. Genişletmek için tıkla... Alma.
sago kafkef Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #13 Furkan Borak dedi: Alınan her 3 karttan birisinde sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... İşte hocam ona dair bir şey istiyorum sizden, 3 karttan birinde sorun olduğuna dair.
Furkan Borak dedi: Alınan her 3 karttan birisinde sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... İşte hocam ona dair bir şey istiyorum sizden, 3 karttan birinde sorun olduğuna dair.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.875 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 30 Eylül 2023 #14 sago kafkef dedi: İşte hocam ona dair bir şey istiyorum sizden, 3 karttan birinde sorun olduğuna dair. Genişletmek için tıkla... Şikayetlere açılan konulara bak anlarsın her halde?
sago kafkef dedi: İşte hocam ona dair bir şey istiyorum sizden, 3 karttan birinde sorun olduğuna dair. Genişletmek için tıkla... Şikayetlere açılan konulara bak anlarsın her halde?
sago kafkef Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #15 Furkan Borak dedi: Şikayetlere açılan konulara bak anlarsın her halde? Genişletmek için tıkla... Hocam o şikayetleri eden kullanıcılardan daha fazla memnun kullanıcı olmadığını nereden biliyorsunuz? Sonuçta her AMD kart alan memnun kaldım diye konu açmıyor.
Furkan Borak dedi: Şikayetlere açılan konulara bak anlarsın her halde? Genişletmek için tıkla... Hocam o şikayetleri eden kullanıcılardan daha fazla memnun kullanıcı olmadığını nereden biliyorsunuz? Sonuçta her AMD kart alan memnun kaldım diye konu açmıyor.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.875 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 30 Eylül 2023 #16 Ben sistemden memnunum. Ama driveri sorunlu.
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 30 Eylül 2023 #17 Furkan Borak dedi: Ben sistemden memnunum. Ama driveri sorunlu. Genişletmek için tıkla... Güncel driver beklense olur mu?
Furkan Borak dedi: Ben sistemden memnunum. Ama driveri sorunlu. Genişletmek için tıkla... Güncel driver beklense olur mu?
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Eylül 2023 #18 Furkan Borak dedi: Gayet güzel. AMA UZAK DURUN AMD'den. Genişletmek için tıkla... Rahmetli R7 240 alindi >:-( Darbogaz yapmaz bu arada.
Furkan Borak dedi: Gayet güzel. AMA UZAK DURUN AMD'den. Genişletmek için tıkla... Rahmetli R7 240 alindi >:-( Darbogaz yapmaz bu arada.