Kazutora Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:30 #1 Merhaba, benim sistemim RX 6800 XT, Ryzen 5 7500F, 16 GB RAM 6000MHz. Oyun 60 ila 100 arası FPS veriyor ama anlık takılma, yırtılma çok fazla, oynanmayacak kıvamda. Nedendir sizce?
Merhaba, benim sistemim RX 6800 XT, Ryzen 5 7500F, 16 GB RAM 6000MHz. Oyun 60 ila 100 arası FPS veriyor ama anlık takılma, yırtılma çok fazla, oynanmayacak kıvamda. Nedendir sizce?
novexx Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 552 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:35 #2 Kazutora dedi: Merhaba, benim sistemim RX 6800 XT, Ryzen 5 7500F, 16 GB RAM 6000MHz. Oyun 60 ila 100 arası FPS veriyor ama anlık takılma, yırtılma çok fazla, oynanmayacak kıvamda. Nedendir sizce? Genişletmek için tıkla... %1 low değerlerine baktınız mı?
Kazutora dedi: Merhaba, benim sistemim RX 6800 XT, Ryzen 5 7500F, 16 GB RAM 6000MHz. Oyun 60 ila 100 arası FPS veriyor ama anlık takılma, yırtılma çok fazla, oynanmayacak kıvamda. Nedendir sizce? Genişletmek için tıkla... %1 low değerlerine baktınız mı?
Kazutora Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:37 #3 novexx dedi: %1 Low değerlerine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... One oluyor ve nereden bakıyoruz söylerseniz sevinirim.
novexx dedi: %1 Low değerlerine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... One oluyor ve nereden bakıyoruz söylerseniz sevinirim.
novexx Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 552 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:42 #4 Kazutora dedi: One oluyor ve nereden bakıyoruz söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI Afterburner ya da farklı bir programdan FPS değerlerini tekrar gözden geçirin. Aldığınız minimum fps, %1 veya %0.1 low değerlerine bakın. %1 low en basitinden sizin oyunda ne kadar drop yediğinizi falan gösterir. Anlık takılmaların ortalaması falan oluyor.
Kazutora dedi: One oluyor ve nereden bakıyoruz söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI Afterburner ya da farklı bir programdan FPS değerlerini tekrar gözden geçirin. Aldığınız minimum fps, %1 veya %0.1 low değerlerine bakın. %1 low en basitinden sizin oyunda ne kadar drop yediğinizi falan gösterir. Anlık takılmaların ortalaması falan oluyor.
Kazutora Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:43 #5 novexx dedi: Hocam MSI Afterburner ya da farklı bir programdan FPS değerlerini tekrar gözden geçirin. Aldığınız minimum FPS, %1 veya %0.1 Low değerlerine bakın. %1 Low en basitinden sizin oyunda ne kadar drop yediğinizi falan gösterir. Anlık takılmaların ortalaması falan oluyor. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner denedim bir ara ama acılmıyor bende nedense. AMD'nin kendi programında yazarmı. novexx dedi: Hocam MSI Afterburner ya da farklı bir programdan FPS değerlerini tekrar gözden geçirin. Aldığınız minimum FPS, %1 veya %0.1 Low değerlerine bakın. %1 Low en basitinden sizin oyunda ne kadar drop yediğinizi falan gösterir. Anlık takılmaların ortalaması falan oluyor. Genişletmek için tıkla... %99 uncu FPS var o olabilir mi? Son düzenleme: Dün 20:52
novexx dedi: Hocam MSI Afterburner ya da farklı bir programdan FPS değerlerini tekrar gözden geçirin. Aldığınız minimum FPS, %1 veya %0.1 Low değerlerine bakın. %1 Low en basitinden sizin oyunda ne kadar drop yediğinizi falan gösterir. Anlık takılmaların ortalaması falan oluyor. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner denedim bir ara ama acılmıyor bende nedense. AMD'nin kendi programında yazarmı. novexx dedi: Hocam MSI Afterburner ya da farklı bir programdan FPS değerlerini tekrar gözden geçirin. Aldığınız minimum FPS, %1 veya %0.1 Low değerlerine bakın. %1 Low en basitinden sizin oyunda ne kadar drop yediğinizi falan gösterir. Anlık takılmaların ortalaması falan oluyor. Genişletmek için tıkla... %99 uncu FPS var o olabilir mi?