R5 7500F RX 6900 XT sistem için 10 bin TL'ye 2K monitör önerisi

Bütçe
10000

ademkacir

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar forumda cok fazla yorum var aşırı kararsız bıraktırdı beni kısa ve net şekilde özetleyip yorumlarsanız cok sevinirim bu modeller arasında kaldım. Fiyat bandı olarak daha fazla cıkmak istemiyorum - BF6 FIFA CS2 oynuyorum arada sırada LoL. Başımı ağrıtmayacak sıkıntısız keyifli bir monitör istiyorum

SİSTEM - RX 9060 XT 16 - RYZEN 5 7500F - 32 GB DDR5 RAM

KTC'ye sıkıntılı cıkıyor servis ilgilenmiyor yazıyorlar AOC malzeme kalitesi kötü ve cok beyazlık var diyorlar.
Philips monitör kullanmadım hiç o yüzden ön yargım var ama kaliteli diyorlar cok kararsız kaldım.

Selamlar forumda cok fazla yorum var aşırı kararsız bıraktırdı beni kısa ve net şekilde özetleyip yorumlarsanız cok sevinirim bu modeller arasında kaldım. Fiyat bandı olarak daha fazla cıkmak istemiyorum - BF6 FIFA CS2 oynuyorum arada sırada LoL. Başımı ağrıtmayacak sıkıntısız keyifli bir monitör istiyorum.

Sistem - RX 9060 XT 16 - Ryzen 5 7500F - 32 GB DDR5 RAM.

KTC'ye sıkıntılı cıkıyor servis ilgilenmiyor yazıyorlar AOC malzeme kalitesi kötü ve cok beyazlık var diyorlar.
Philips monitör kullanmadım hiç o yüzden ön yargım var ama kaliteli diyorlar cok kararsız kaldım.

2K monitör alacak olsam Philips veya Samsung seçerdim.

Bütçen çıkarsa diye bu da var.

Samsung G6 markayı diyorsunuz bende yeni gördüm biraz daha bütçe ayırıp alabilirim Curved miş bir de.

Panel tipine bakıp alın VA panel olabilir dediğiniz model eğer VA ise farklı modele bakın bence IPS daha iyidir.
Tamamen kişisel tercih ben olsam IPS tercih ederdim ama yine de size farkı anlamanız için video bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rekabetçi oyunları hard ve daha ağırlıklı oynuyorsan IPS, eğer %50 rekabetçi %50 AAA oyunlar oynuyorum diyorsan VA alabilirsin.

VA panelde maalesef ghosting sorunu fazlasıyla var bu da CS2 tarzı rekabetçi oyunlarda dezavantaj.
IPS'in dezavantajı ne dersen VA ya göre renkleri daha açık gösteriyor (bu bana göre dezavantaj değil, VA'çok karanlık OLED'e yakın bu rekabetçi oyunlarda sıkıntı).
En büyük avantajı ghosting sorunu çok çok minimize.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı