R5 7500F RX 7800 XT Smearing oluyor

FoxieK

Picopat
Daha fazla  
Monitörüm Samsung Odyssey G3 video link bırakmak yasak mı bilmiyorum sorunumu anca o şekilde anlatabilirim. Saçlar, ağaç ve çimlerde titremeler oluyor. Donanımsal sorunum mu var yoksa monitörden mi kaynaklanıyor bilmediğimden konu açmak istedim. Fikirlerinizi bekliyorum.mp4: 0126 (1).mp4

Monitörüm Samsung Odyssey G3 video link bırakmak yasak mı bilmiyorum sorunumu anca o şekilde anlatabilirim. Saçlar, ağaç ve çimlerde titremeler oluyor. Donanımsal sorunum mu var yoksa monitörden mi kaynaklanıyor bilmediğimden konu açmak istedim. Fikirlerinizi bekliyorum.mp4: 0126 (1).mp4

O monitörde smearing ghosting falan ne ararsan var kronik bir model.

Monitorün VA panel, her VA panelde black smearing olur lakin G3'te bu oldukça rahatsız edici düzeyde.
Yani sisteminde herhangi bir sorun yok, herkesin uzak dur kaç dediği monitörü almışsın.

Black smearing ve ghosting bakımından sorunlu bir model. Artı olarak Alan Wake 2 FSR zorunlu kullanıyor. FSR 3.1 ve öncesinde titreme sorunu bariz var. FSR kalite yerine FSR native ayarı var mı? Alan Wake 2 FSR sürümünü hatırlamıyorum. Eğer güncel değilse son sürüme güncelle. FSR titreme, bozulma, ghosting ve bulanıklık sorunları yapıyor. Ayrıca detaylarda azalıyor.

evet 1080p belki link 720p eklemiştir dikkat etmedim. oyunlar 1080p ve ultra ayarlarda.
O monitorde smearing olduğunu çokça okumuştum.Çektiğiniz videoda çözünürlük ve ayarlar 1080pmi?

Monitorün VA panel, her VA panelde black smearing olur lakin G3'te bu oldukça rahatsız edici düzeyde.
Yani sisteminde herhangi bir sorun yok, herkesin uzak dur kaç dediği monitörü almışsın.
önerebileceğiniz bir monitör var mıdır

Önerebileceğiniz bir monitör var mıdır
Güncel piyasaya hakim değilim, bütçeni belirtip yeni konu açabilirsin yardımcı olurlar.
Ek olarak film dizi izlemiyorsan VA yerine IPS panel daha mantıklı olur.
Oyunlar 1080p ve ultra ayarlarda.
Bu durumun oyunla veya grafiklerle alakası yok zaten, koyu temalı her yerde fark edersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel piyasaya hakim değilim, bütçeni belirtip yeni konu açabilirsin yardımcı olurlar.
Ek olarak film dizi izlemiyorsan VA yerine IPS panel daha mantıklı olur.

Bu durumun oyunla veya grafiklerle alakası yok zaten, koyu temalı her yerde fark edersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

anladım yardım için teşekkür ederim. test edeceğim başka monitörde yoktu sistemde sorun var sandım. 8k bütçem var başka konu açarım dizi film sık izlerim

Şu an va panel olarak en iyi seri philips evnia serileri.
Ben 24.5 inch olarak bunu kullanıyorum,27 ve 32 inch evnia va panel serileri de var internette.
Smearing,ghosting,input lag herhangi bir durum yok.Ayrıca film ve oyunlarda renkler inanılmaz ötesi.

Merak edersen linkteki monitorun youtube incelemesi var.
Review olarak aratırsan çıkıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı