R5 7500F RX 9060 XT sisteme kasa önerisi

Zıbablvj

Yoctopat
Daha fazla  
Benim sistemime uyacak bir kasa bakıyorum ama kasalar hakkında çok bilgim yok. Fiyat-performans odaklı, stok/fiyat dengesi iyi, ısınma sorunu yapmayacak modeller önerir misiniz? Bütçe tam ne kadar vereceğimden emin değilim. En F/P alınabilecek söyleyebilir misiniz?

Sistemim:
  • AMD Ryzen 5 7500F.
  • MSI Pro B650M-E
  • Sapphire RX 9060 XT.
  • Thermalright burst Assassin 120 FE (hava soğutucu)
  • XPG Lancer 16 GB DDR5 6400 MHz.
  • Kioxia Exceria Pro 1TB NVMe SSD.
  • PSU: MSI MAG A550bn 550W 80+ Bronze PSU.
Bütçeyi çok zorlamasın, yakından geçen uygun seçenekler nelerdir? Türkiye'de ulaşılabilirlik/fiyat da önemli. Şimdiden teşekkürler!

Benim sistemime uyacak bir kasa bakıyorum ama kasalar hakkında çok bilgim yok. Fiyat-performans odaklı, stok/fiyat dengesi iyi, ısınma sorunu yapmayacak modeller önerir misiniz? Bütçe tam ne kadar vereceğimden emin değilim. En F/P alınabilecek söyleyebilir misiniz?

Sistemim:
  • AMD Ryzen 5 7500F.
  • MSI Pro B650M-E
  • Sapphire RX 9060 XT.
  • Thermalright burst Assassin 120 FE (hava soğutucu)
  • XPG Lancer 16 GB DDR5 6400 MHz.
  • Kioxia Exceria Pro 1TB NVMe SSD.
  • PSU: MSI MAG A550bn 550W 80+ Bronze PSU.
Bütçeyi çok zorlamasın, yakından geçen uygun seçenekler nelerdir? Türkiye'de ulaşılabilirlik/fiyat da önemli. Şimdiden teşekkürler!

Bütçeniz nedir? Anakart olmamış. Ram de uçuk kaçmış biraz.

Bütçeniz nedir?
Bütçe belirtemiyorum kafama en eseni almak istiyordum da önerilerinize göre belirtmek istersem max 3 4 bin olsun
Anakart olmamış.
Anakart çok iyi indirime girmişti almıştım amazondan da ben sistemi toplamıştım 1 ay önce tek eksiğim kasa kaldı diğer tüm parçaları birleştirip kullanıyorum şuan.
Ama bi problemim var gözlemlediğim dediğiniz gibi sıcaklıklar fazla gibi geldi ya da farklı bir problem var durduk yere bi kaç defa bilgisayar çok nadir de olsa ( haftada 1 kez ) durduk yere kapanıyor ben çok eski bi kasa kullanıyorum şuan hiçbir fanı yok o yüzden olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden kasayı yenilemek istiyorum.Birde Expo açınca 6400 mhz ye ayarlayınca ramleri mavi ekran hatası veriyor onun çözümünüde manuel olarak 6000 mhz ye çekerek düzeldi.

B650M-R bundan daha iyi ve stabil.
Çok almak istiyordum ama hiç indirime girmedi bende anakarttan yana çok fazla sıkıntı olmaz diye ucuz ve indirime giren msi pro b650 m-e yi almıştım

Bütçe belirtemiyorum kafama en eseni almak istiyordum da önerilerinize göre belirtmek istersem Max 3 4 bin olsun.

Anakart çok iyi indirime girmişti almıştım Amazon'dan da ben sistemi toplamıştım 1 ay önce tek eksiğim kasa kaldı diğer tüm parçaları birleştirip kullanıyorum şu an.
Ama bir problemim var gözlemlediğim dediğiniz gibi sıcaklıklar fazla gibi geldi ya da farklı bir problem var durduk yere birkaç defa bilgisayar çok nadir de olsa ( haftada 1 kez ) durduk yere kapanıyor ben çok eski bir kasa kullanıyorum şu an hiçbir fanı yok o yüzden olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kasayı yenilemek istiyorum.

Çok almak istiyordum ama hiç indirime girmedi bende anakarttan yana çok fazla sıkıntı olmaz diye ucuz ve indirime giren MSI Pro B650 M-E'yi almıştım.

Hocam fansız ve eski kasa kullanacağınıza uzay sistem kursaydınız. Tabii ki ekstra sıcak olur öyle. Tek fan koysanız yine yetmez bu sisteme. Acilen almanız lazım. Attığım kasayı inceleyin, uyumlu olacaktır. Beğenirseniz de fiyata göre güzel bir kasa. Ha illa 3-4 bin bandında isterseniz vardır illaki ama ucuz olsun dediniz diye onu yolladım. Kasanın mesh panel olması önemli hava akışı için.

Ram de uçuk kaçmış biraz.
Rami de 1.5 ay önce 3.900 tl ye almıştım

Hocam fansız ve eski kasa kullanacağınıza uzay sistem kursaydınız. Tabii ki ekstra sıcak olur öyle. Tek fan koysanız yine yetmez bu sisteme. Acilen almanız lazım. Attığım kasayı inceleyin, uyumlu olacaktır. Beğenirseniz de fiyata göre güzel bir kasa. Ha illa 3-4 bin bandında isterseniz vardır illaki ama ucuz olsun dediniz diye onu yolladım. Kasanın mesh panel olması önemli hava akışı için.
Çok teşekkür ederim hocam önerinize göre almayı şuan düşünüyorum farklı öneriler gelir diye şuan bekliyorum gelmezse alırım dediğim gibi teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı