R5 7500F RX 9060 XT sisteme kasa önerisi

RAM'i de 1.5 ay önce 3.900 TL'ye almıştım

Çok teşekkür ederim hocam önerinize göre almayı şu an düşünüyorum farklı öneriler gelir diye şu an bekliyorum gelmezse alırım dediğim gibi teşekkürler.

Bu sistem eskiden toplamışsınız sanırım. Bu sistemin kalması yeterli 3 4 bin bütçeye bir şey alınmaz bu sisteme. Ama bir tane kasa alın bence.

Bu sistem eskiden toplamışsınız sanırım.
Yok hocam 2 ay oluyor ramlerin fiyatları uçmuş

Tek eksik kasa kaldı kasayı aldım mı 0 dan kurmuş oluyorum hocam ama 2 aydır eski kasayla sistemimi kullanıyordum.

RAM'i de 1.5 ay önce 3.900 TL'ye almıştım.

Çok teşekkür ederim hocam önerinize göre almayı şu an düşünüyorum farklı öneriler gelir diye şu an bekliyorum gelmezse alırım dediğim gibi teşekkürler.

Ne demek hocam rica ederiz. Önerdiğim kasa anakartınıza ve ekran kartı boyuna yeterlidir.

şunları ekleyelim:

• Ön panel tamamen mesh olduğu için hava girişi iyi, CPU ve GPU sıcaklıklarını olumlu etkiler.
  • Kutu içeriğinde 4 adet 120 mm fan (3 önde, 1 arkada) bulunur; ekstra fan almadan kullanılabilir ama alırsan daha iyi olur.
  • Micro-ATX ve ATX anakartlarla uyumludur; MSI Pro B650M-E ile sorunsuz çalışır.
  • 340 Mm'ye kadar ekran kartı desteği vardır; orta ve üst seviye ekran kartları rahatça sığar.
  • Yaklaşık 160 mm CPU soğutucu yüksekliği desteği bulunur.
  • PSU altta konumlandırılmıştır, bu da daha düzenli kablolama ve daha iyi hava akışı sağlar.
  • Fiyatına göre kasa iç hacmi ve hava akışı başarılıdır.

dezavantajları

• Kutu ile gelen fanlar performans odaklı değil, daha çok görselliğe yönelik; çok sessiz veya yüksek hava debili fanlar değiller.
  • Fan hız kontrolü sınırlı olabilir, detaylı PWM kontrol her zaman mümkün olmayabilir.
  • Toz filtreleri üst seviye kasalara göre zayıf olabilir; düzenli temizlik gerektirir.
  • Malzeme kalitesi premium kasalar seviyesinde değildir.

@RelyVo1 Hocam başka önerebilceğiniz bunu alma bunu al dediğiniz varsa ona da bakabilirim dedim gibi 4 bine kadar bütçemi yükseltebilirim önerinize açığım hocam bu kasa harici de yükseltebilirim bütçemi

Bu sistem eskiden toplamışsınız sanırım. Bu sistemin kalması yeterli 3 4 bin bütçeye bir şey alınmaz bu sisteme.
Yok hocam 2 ay oluyor ramlerin fiyatları uçmuş.
Hocam sisteme derken bende anlamadım konuyla alakasız bi cevap yazmışım pardon konuyu moderatör yanlış düzenlemiş ben Ryzen 5 7500f ve Rx9060 xt Oyuncu bilgisayar kasası önerisi diye başlık oluşturmuştum ama oyuncu bilgisayar kasası silinip sistem önerisine çevrilmiş.Moderatörden düzeltmesini rica ediyorum şimdi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı