RX 9060XT 16 GB 2 fan.
Ryzen 5 7500F.
ASUS B650M-R
Kingston NV3 1TB SSD.
XPG CL36 6000MHz 16x1 GB RAM.
TP-Link 150 Mbps adaptör.
Thermalright Phantom Spirit 120mm.
Corsair 750W PSU.
Corsair 400r kasa.
36.500tl bütçem var kasa ve psu hediye bu parçalarda karar kıldım sence alınırmı?Bütçe ne kadar
36.500TL bütçem var kasa ve PSU hediye bu parçalarda karar kıldım sence alınır mı?
adaptörü ilerde değiştireceğim idarelik için alıyorum arkadaşımda kullanıyor kısa vadeli için alabilirsin dediBence indirim bekleyin Cuma günleri İncehesap'ta 35'e 9060XT R5 7600 güzel sistemler aynı fiyata düşüyor olmazsa alınır gayet iyi ama adaptör sıkıntı gibi geldi
Bence indirim bekleyin Cuma günleri İncehesap'ta 35'e 9060XT R5 7600 güzel sistemler aynı fiyata düşüyor olmazsa alınır gayet iyi ama adaptör sıkıntı gibi geldibu
Bu arada kasa çok eski 2012'de falan çıktı parçalar ona uyumlu olurmu bi bakabilir misin ben pek anlamıyorumBence indirim bekleyin Cuma günleri İncehesap'ta 35'e 9060XT R5 7600 güzel sistemler aynı fiyata düşüyor olmazsa alınır gayet iyi ama adaptör sıkıntı gibi geldi
Şöyle bir şey alsanız daha iyi olur gibiadaptörü ilerde değiştireceğim idarelik için alıyorum arkadaşımda kullanıyor kısa vadeli için alabilirsin dedi
Adaptörü ileride değiştireceğim idarelik için alıyorum arkadaşımda kullanıyor kısa vadeli için alabilirsin dedi
Bu arada kasa çok eski 2012'de falan çıktı parçalar ona uyumlu olur mu bir bakabilir misin ben pek anlamıyorum
Hazır sistemlerin kasalarının kendi psusu oluyor ve o psularda kalitesiz genelde o yüzden hazır sistem tercih etmiyorum bu parçalar iyi ise dediğin gibi indirim bekleyip bunları alırım.Bence indirim bekleyin Cuma günleri İncehesap'ta 35'e 9060XT R5 7600 güzel sistemler aynı fiyata düşüyor olmazsa alınır gayet iyi ama adaptör sıkıntı gibi geldi
Şöyle bir şey alsanız daha iyi olur gibi
![]()
Genel Markalar Kablosuz Wifi Alıcı Dual Band Usb 3.0 Adaptör AC1300 Mbps (2025 yeni model) - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Kablosuz Wifi Alıcı Dual Band Usb 3.0 Adaptör AC1300 Mbps (2025 yeni model) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kasaya o kula tipi sığar mı bilemedim @yusuf7878 hocam zahmet olmazsa bakar mısınız?
bit-tech.net
![]()
Corsair Carbide Series 400R Review | bit-tech.net
The 400R is Corsair's cheapest case, but can it still tame our test kit?bit-tech.net
Burada 175mm desteği var yazıyor.
Parçalar indirime girermi girmez ise şuan sipariş etmeyi düşünüyorum tahmininiz ne yönde?@yusuf7878 hocam bir baksın ya ondan sonra karar verelim ben bilemedim sığar mı sığmaz mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.