R5 7500F RX 9060 XT sistemde Valorant oynarken FPS 100'e düşüyor

scr33dd

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartım RX 9060 XT 16 GB işlemcim Ryzen 5 7500F, 2x8 RAM var hazır sistem aldım. 1 ay oluyor yaklaşık ilk aldığım zaman hiçbir sıkıntısı bir şeyi yoktu ancak son 2 3 gündür oyun oynayamıyorum neredeyse. Örnek olarak Valorant'ta bir el ölüm maçı atıyorum FPS de sıkıntı yok ama ikinci el girince bir sıkıntı oluyor; FPS 100'lere düşüyor. GPU kullanımı yüzde 20'lere falan düşüyor. Olmaması gereken bir durum ama neden oluyor? Anlamadım. Bilmiyorum da ne yapacağımı. Yardımcı olur musunuz?

Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçenekleri orada eğer dengeli ya da güç tasarrufu seçiliyse onu Yüksek performansa çekmelisin.
yaptım kral da denedim oyunda bir el dm nin yarısında çıktım sıkıntı yoktu 300 350 fpslerdeydi 2. dm girdim 5 dakika oynadım sıkıntı olmadı ancak sonra bir anda 100 150 fps'e düştü gpu kullanım yüzde 15 20 lerdeydi aynı şey oldu yani tekrar ve az önce bu mesajı yazıyordum bir anda ekran gitti pc yeniden başladı büyük ihtimalle durup dururken o olayı da yaşadım şu 2 3 gün de sebepleri nelerdir ne olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı