R5 7500F RX 9060 XT sisteme kasa önerisi

Bu sistem eskiden toplamışsınız sanırım. Bu sistemin kalması yeterli 3 4 bin bütçeye bir şey alınmaz bu sisteme. Ama bir tane kasa alın bence.

Bu sistem eskiden toplamışsınız sanırım.
Yok hocam 2 ay oluyor ramlerin fiyatları uçmuş

Tek eksik kasa kaldı kasayı aldım mı 0 dan kurmuş oluyorum hocam ama 2 aydır eski kasayla sistemimi kullanıyordum.

Ne demek hocam rica ederiz. Önerdiğim kasa anakartınıza ve ekran kartı boyuna yeterlidir.

şunları ekleyelim:

• Ön panel tamamen mesh olduğu için hava girişi iyi, CPU ve GPU sıcaklıklarını olumlu etkiler.
  • Kutu içeriğinde 4 adet 120 mm fan (3 önde, 1 arkada) bulunur; ekstra fan almadan kullanılabilir ama alırsan daha iyi olur.
  • Micro-ATX ve ATX anakartlarla uyumludur; MSI Pro B650M-E ile sorunsuz çalışır.
  • 340 Mm'ye kadar ekran kartı desteği vardır; orta ve üst seviye ekran kartları rahatça sığar.
  • Yaklaşık 160 mm CPU soğutucu yüksekliği desteği bulunur.
  • PSU altta konumlandırılmıştır, bu da daha düzenli kablolama ve daha iyi hava akışı sağlar.
  • Fiyatına göre kasa iç hacmi ve hava akışı başarılıdır.

dezavantajları

• Kutu ile gelen fanlar performans odaklı değil, daha çok görselliğe yönelik; çok sessiz veya yüksek hava debili fanlar değiller.
  • Fan hız kontrolü sınırlı olabilir, detaylı PWM kontrol her zaman mümkün olmayabilir.
  • Toz filtreleri üst seviye kasalara göre zayıf olabilir; düzenli temizlik gerektirir.
  • Malzeme kalitesi premium kasalar seviyesinde değildir.

@RelyVo1 Hocam başka önerebilceğiniz bunu alma bunu al dediğiniz varsa ona da bakabilirim dedim gibi 4 bine kadar bütçemi yükseltebilirim önerinize açığım hocam bu kasa harici de yükseltebilirim bütçemi

Yok hocam 2 ay oluyor ramlerin fiyatları uçmuş.
Hocam sisteme derken bende anlamadım konuyla alakasız bi cevap yazmışım pardon konuyu moderatör yanlış düzenlemiş ben Ryzen 5 7500f ve Rx9060 xt Oyuncu bilgisayar kasası önerisi diye başlık oluşturmuştum ama oyuncu bilgisayar kasası silinip sistem önerisine çevrilmiş.Moderatörden düzeltmesini rica ediyorum şimdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…