Bu işlemci sıvı soğutma gereksiz bence ayni islemci bendede var thermalright peerless assassin 120 se ile kulanıyorum rdr2 dahil hicbi oyunda 65 dereceyi geçmedi fiyatı 1600 1700 arasi onun dışında biraz daha ucuza rtx4060ti 16gb 32gb ram ve 1tb SSD ile alabilirsiniz
Hero 5A 7000, AMD işlemcili yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartlarına sahip, AMD işlemcili hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
Teşekkür ederim cevabınız için. 2.5k fazladan verdim anakarta 2 M.2 slotu var elimde fazladan SSD var 1 TB olacak bunu kaliteli aldım windowns kuracağım. Dediğiniz soğutucuyla bundaki arasında 500-600 bir şey var ilk masaüstüm ondan olsun dedim. Anakartta 4 slot RAM var 8x8 şu an takıyorum buna bir tanede 16 alsam daha sonra eğer darlarsa beni RAM 8x8X16x16 çalışır mı sistem?
Teşekkür ederim cevabınız için. 2.5k fazladan verdim anakarta 2 M.2 slotu var elimde fazladan SSD var 1 TB olacak bunu kaliteli aldım windowns kuracağım. Dediğiniz soğutucuyla bundaki arasında 500-600 bir şey var ilk masaüstüm ondan olsun dedim. Anakartta 4 slot RAM var 8x8 şu an takıyorum buna bir tanede 16 alsam daha sonra eğer darlarsa beni RAM 8x8X16x16 çalışır mı sistem?