R5 7500F sistem Alt Tab atınca donuyor

Bende de oyunu kapatınca donuyor sadece Valorant'ta oluyordu şu an LoL'e Vanguard gelmeden önce yoktu şu an var ne anlamam gerekiyor bilmiyorum screenshot söylentileri doğru sanırım

RAM'lerde hata yok hocam. Başka hangi donanımlar var sisteminizde?
R5 7500F.
ASUS RTX 3060 12 GB OC.
Adata 850 Lite.
MSI Pro A620 M-E
G.Skill 16x1 GB Ripjaws S5 DDR5 6000 MHz CL36.
bunlar var ama ramleri sadece 6000 yapınca oluyor birde ben 6000 le değil 4800 le yaptım yanlış mı yaptım?@GFYT

Ben de yeni sistem aldım aynı senin sistem gibi donup kalıyor, araştırıyorum.

R5 7500F.
ASUS RTX 3060 12 GB OC.
Adata 850 Lite.
MSI Pro A620 M-E
G.Skill 16x1 GB Ripjaws S5 DDR5 6000 MHz CL36.
Bunlar var ama RAM'leri sadece 6000 yapınca oluyor bir de ben 6000 le değil 4800 le yaptım yanlış mı yaptım?@gfyt

4800'de hata olmazken 6000'de oluyorsa bazı firmalar arızalı kabul etmiyor belirteyim şimdiden. 6000'de test edin, sorun olursa aldığınız firma ile iletişime geçin.

Sendeki sorunun aynısı bende de oldu. Sistemi alalı bende 20 gün falan olmuştu. Her şeyi denedim yine düzelmedi Valorant'ta ekran dönüp kalıyordu bir şey yapamıyordum. Tebilon müşteri hizmetlerine ulaştım bilgisayarımı yolladim RAM de sorun vardi onu değiştirip tekrar yolladılar sen de aldığın yer ile konuş yardımcı olurlar. Bende pek yaramadı gibi sistemde RAM değişti fakat hâlâ GTA 5 oynarken takılmalar oluyor veya Valorant'ta ufak tefek takılmalar oluyor.

Ben de yeni sistem aldım aynı senin sistem gibi donup kalıyor, araştırıyorum.

Hocam bende de aynısı oldu servise yolladım RAM'lerim değişti sorun vardı diye. Şu an hâlâ ayni sorunu yaşıyorum ama sorun benden kaynaklı olabilir çünkü sivi soğutmam yeni RAM'i az bir şey ezmiş. Siz yine de aldığınız yerin servisi ile konuşun.

4800'de hata olmazken 6000'de oluyorsa bazı firmalar arızalı kabul etmiyor belirteyim şimdiden. 6000'de test edin, sorun olursa aldığınız firma ile iletişime geçin.

6000 MHz testinde de error vermedi ne yapacağım? Bir de testten çıkarken Windows ön yükleme ekranina geri dönünce bilgisayar dondu kapatsam bir şey olur mu? @GFYT

6000 MHz testinde de error vermedi ne yapacağım? Bir de testten çıkarken Windows ön yükleme ekranina geri dönünce bilgisayar dondu kapatsam bir şey olur mu? @GFYT

Hocam aldığınız yer ile görüşün. RAM'inizde sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…