P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Temmuz 2024 #11 Marix dedi: PBO ile UV yapmak lazım, A620 anakartlarda PBO Advanced kısmı kapalı, desteklemiyor. Sadece Auto kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Orasını bilemediğim için tekrar sordum ama dediğiniz gibi bir durum mevcut ise kule tipi tek çözüm o zaman. zai2n dedi: Ryzen 5 7500F stok fan ile kullanıyorum. GTA V (FiveM) oynarken işlemcim 90 derece oluyor sebebi ne olabilir? (ekran k. =7700 XT) Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir?
Marix dedi: PBO ile UV yapmak lazım, A620 anakartlarda PBO Advanced kısmı kapalı, desteklemiyor. Sadece Auto kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Orasını bilemediğim için tekrar sordum ama dediğiniz gibi bir durum mevcut ise kule tipi tek çözüm o zaman. zai2n dedi: Ryzen 5 7500F stok fan ile kullanıyorum. GTA V (FiveM) oynarken işlemcim 90 derece oluyor sebebi ne olabilir? (ekran k. =7700 XT) Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir?