Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #21 Furkan Borak dedi: Evet arda yine ben, rahatsız olduysan görmezden falan gel. Eğer kasa almadıysa bütçesini tekrar gözden geçirip kasa + PSU bakmasını konuşacağım. Seni rahatsız eden nedir? Üslubuna dikkat et. Genişletmek için tıkla... Dostum kasa alacak olsa kasa + PSU yazardı bence kötü konuştuysam hakkını helal et.
Furkan Borak dedi: Evet arda yine ben, rahatsız olduysan görmezden falan gel. Eğer kasa almadıysa bütçesini tekrar gözden geçirip kasa + PSU bakmasını konuşacağım. Seni rahatsız eden nedir? Üslubuna dikkat et. Genişletmek için tıkla... Dostum kasa alacak olsa kasa + PSU yazardı bence kötü konuştuysam hakkını helal et.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.845 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 8 Aralık 2024 #22 Arda321 dedi: Dostum kasa alacak olsa kasa + PSU yazardı bence kötü konuştuysam hakkını helal et. Genişletmek için tıkla... Sorun yok helal olsun. Forum bruası fikir alış verişi yapıyoruz. Eğer kasa ile almak isterse ona göre önerecektim.
Arda321 dedi: Dostum kasa alacak olsa kasa + PSU yazardı bence kötü konuştuysam hakkını helal et. Genişletmek için tıkla... Sorun yok helal olsun. Forum bruası fikir alış verişi yapıyoruz. Eğer kasa ile almak isterse ona göre önerecektim.
Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #23 Furkan Borak dedi: Sorun yok helal olsun. Forum bruası fikir alış verişi yapıyoruz. Eğer kasa ile almak isterse ona göre önerecektim. Genişletmek için tıkla... Aynen kasa ile almak isterse ona göre önerebiliriz.
Furkan Borak dedi: Sorun yok helal olsun. Forum bruası fikir alış verişi yapıyoruz. Eğer kasa ile almak isterse ona göre önerecektim. Genişletmek için tıkla... Aynen kasa ile almak isterse ona göre önerebiliriz.