R5 7500F sistem için Rampage yerine PSU önerisi

kargaflood

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Altta özelliklerini yazdığım sistem için uyumlu ve 2500-3500 TL aralığında bir PSU önermenizi rica ederim. Normalde Rampage hacker kasasına toplandı sistem ve içinde 650W 80p Rampage PSU bulunmakta fakat bu ürünle ilgili her yerde korkunç şeyler yazıyor. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için bütçemi aştığım halde değiştirmek istiyorum. Kafama göre de bir Psu almak istemedim çünkü kasamla ya da kullandığım parçalarla uyumlu olur mu bilmiyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F.
Anakart: ASUS Prime A620M-K 6400MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX.
Ekran kartı: ASUS Dual Radeon RX 7700 XT O12 ggddr6 12 GB OC 192bit AMD.
RAM: Lexar Thor 16 GB (2x8GB) u-DIMM DDR5 6000MHz XMP CL38 1.35v Dual PC RAM.
Kasa: Rampage hacker 4x120mm RGB fanlı 650W 80Plus Bronze MidT ATX Gaming kasa.
Sıvı Soğutma: Cooler Master MasterLiquid ML240L V2

Şimdiden teşekkürler.

Ek olarak daha önce hiç PSU takmamış birisi bu kasada PSU montajını halledebilir mi sizce? Zor mu?

Boşa masraf yapmayın, onu PSU'yu sisteme koyan firma düşünsün, garanti kapsamında sonuçta, garanti bitmeye yakın iyi bir PSU alırsınız.
Şimşek çakması gibi olaylarda bu Psu hassasmış ve garantide sorun yaratıp bu tarz konularda doğal afet deyip işin içinden çıkabiliyorlarmış. Bu tarz bir muhabbet olmadan hazır elimde değiştirebilecek imkan varken fiyat performans düzgün bir psu almak istiyorum. Normalde böyle okuduklarımdan etkilenmem ama Rapmage Psu'lardan düşman asker gibi söz ediyor herkes. O yüzden rise değmeyeceğini düşünüyorum

Merhaaba öneriniz için çok teşekkür ederim. Bu benim kasaya kesin olarak uyar mı diyorsunuz

Tüketici hakem heyetine göre öyle bir şey yapmaya hakları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…