Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...
Hocam PSU'yu yüksek watt almak daha mantıklı benim kanaatimce.
Örnek vermek gerekirse 1 sene sonra ekran kartını değiştirmek isterseniz, PSU'nuz yeterince güçlü olmayacağı için hem ekran kartı hem PSU almanız gerekiyor.
Hocam PSU'yu yüksek watt almak daha mantıklı benim kanaatimce.
Örnek vermek gerekirse 1 sene sonra ekran kartını değiştirmek isterseniz, PSU'nuz yeterince güçlü olmayacağı için hem ekran kartı hem PSU almanız gerekiyor.
MSI MAG A650BN ATX PC güç kaynağı (650 Watt, modüler değil, 80 Plus Bronz, siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu powerı alsam Rampage Hacker kasasına uyar mı? Rampage 650 w 80 plus loan pus ile linkini attığım pusun boyutları farklı yazıyor. Bunlar standart mıdır alsam olur mu acaba
Msi 650bn 80p aldım ve değiştirdim. Cevap veren herkese teşekkürler