VULCAN-4070TISUPER sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F MPK ve GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini sunmak için tasarlandı.
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4×4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND’ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik oluşturma gibi…
reis 30k ya da var zaten 4070li sistem ama diğer parçalar genelde kötü oluyor tamamen oyun odaklı sistem toplamıyorum ben yazılım+render işleriyle de uğraşıyorum
reis 30k ya da var zaten 4070li sistem ama diğer parçalar genelde kötü oluyor tamamen oyun odaklı sistem toplamıyorum ben yazılım+render işleriyle de uğraşıyorum
7500F 6 çekirdek olduğundan render performansının iyi olmadığını biliyorum, aksini bilen varsa söyleyebilir. 7500F Oyun için çıkarılmış bir işlemci diye de okumuştum.
reis 30k ya da var zaten 4070li sistem ama diğer parçalar genelde kötü oluyor tamamen oyun odaklı sistem toplamıyorum ben yazılım+render işleriyle de uğraşıyorum.